Főoldal » Jó film-e a Star Wars Zsivány egyes? – a Kiflee app megmodja

Jó film-e a Star Wars Zsivány egyes? – a Kiflee app megmodja

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2016. december 22. – Néhány héttel hivatalos indulása után már kétszázezer filmértékelést és többezer felhasználót tudhat magáénak a Kiflee névre hallgató, magyar fejlesztésű, filmes közösségi alkalmazás, melyből most kiderül, hogyan is értékeli a Zsivány egyest a magyar közönség!

Számtalan pro és kontra vélemény olvasható a Star Wars széria legújabb – és legkülönállóbb – filmje kapcsán, az ember egészen elveszik közöttük. Mind a hazai, mind a nemzetközi sajtóban bőségesen találunk elemzéseket és kritikákat, mégis a legmegbízhatóbb az a statisztika lehet, amit a hozzánk hasonló ízléssel rendelkező emberek véleményeinek összessége mutat. Ebben nyújt nekünk segítséget a Kiflee app.

A Kiflee nagy előnye, hogy minél többen használják, és minél több vélemény gyűlik benne, annál relevánsabb tippeket ad a felhasználóknak, a többi felhasználó értékelése alapján. Itt nincsenek számok, csupán négy kategória: WC papír, sültkrumpli, korona és gyémánt, avagy soha többet nem néznéd meg, egyszer nézős, többször nézős vagy éppenséggel „örök klasszikus”.

Eszerint az értékelési rendszer szerint az új Star Wars film, a Zsivány egyes több gyémántot kapott, mint WC papírt, de így sem körözi le a népszerűségi rátán az Új reményt vagy az abszolút vezető A birodalom visszavágot. Igencsak hátul kullog a tavaly debütált Ébredő erő, de a széria leggyengébbnek titulált filmje egyértelműen a Klónok támadása, a Kiflee-sek szerint. Természetesen ez a sorrend képlékeny, hála az újabb felhasználóknak és a folyamatos értékeléseknek, úgyhogy ha Ön nem ért egyet vele, akkor töltse le a Google Play áruházból és döntsön, WC papír vagy gyémánt?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.