Főoldal » Mozart : Idomeneo a MÜPA-ban április 10-én 19 órakor

Mozart : Idomeneo a MÜPA-ban április 10-én 19 órakor

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

800x350_14980_btf_mozart_indomeneo_160410_02

Mozart egész életében büszkeséggel emlegette a München számára huszonnégy évesen komponált Idomeneót, egyik legnagyobb zeneszerzői teljesítményének tekintette. A két sztárénekes, a mexikói Ramón Vargas és az orosz Margarita Grickova vendégjátéka magasztos operai pillanatokkal kecsegtet.

Az opera erős drámai és zenei színekkel megrajzolt alakját, Elektrát a leghíresebb operaházakban főszerepeket éneklő, a Luciano Pavarotti Énekversenyt megnyerő Serena Farnocchia alakítja. Ilia szerepében Baráth Emőkét, a nemzetközi operaéletben sikert sikerre halmozó fiatal magyar szopránt hallhatjuk.
A kortársak közül a legtöbben elragadtatással beszéltek Mozart operájáról, „az öröm és gyönyörűség könnyei futották el a szemeket”, a premier zenekari muzsikusai pedig egyként állították, hogy „a legszebb zene, amit valaha hallottak, új és különös”.

 

Rendező: Budapesti Tavaszi Fesztivál

Jegyinformáció

Erre az előadásra jegyét a Müpa saját jegypénztáraiban Edenred Ticket Culture & Sport- és Top Prémium ajándékutalvány, Sodexo Kultúra-, Bónusz és Ajándékutalvány, Kultúra- és Ajándék Erzsébet-utalvány, Müpa ajándékutalvány ellenében, valamint aSZÉP-kártya szabadidő keretének terhére is megvásárolhatja.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Forrás: https://www.mupa.hu/program/mozart-idomeneo-2016-04-10_18-00-bbnh

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.