Főoldal » Pesti mami – A lányom szerint röviden: „Pestis”

Pesti mami – A lányom szerint röviden: „Pestis”

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Reggel. Papa ágyba hozza a kávét. Mami félig felül, megtámaszkodik, átveszi poharát, azután ennek adott tartalmával ügyesen nyakon önti magát.

Zuhanyozni megy. Kinyitja. A zuhany becsatlakozásánál is ömleni kezd a víz. Azért túlesik rajta.

Odakint is túl esik. Az eső. Mami tízig vár, majd injekcióra megy. Az esőben.Tudja, hogy hányingerrel küszködve fog hazaérni belőle. A rendelőből kilépve megbotlik az épület előtti hanyag eleganciával odahelyezett kőkockában. Megmártózik az utca mocskában. Az igen értékes recepteket azért nem engedi el, azokat magasra tartja, nehogy megsérüljenek az esés következtében.Irány haza. Lift. Kivételesen működik, de ő alig várja már a hányingere kíséretében, hogy felmásszon vele a felvonó az ötödikre.Kimosakodik és főz. Figyelme koncentrált. A gulyáslevesbe jó sok babérlevelet tesz. Déli kávéját a hamutartóba tölti.Délután szerencsére aludni tér. Csak hatszor csengeti fel a telefon, ebből öt szokástól eltérően téves.Miután kikeveredik balesetéből, szédülten kitántorog a konyhába és a naptárra mered.Hát, kérem, ilyen egy pusztító járvány?

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?