Főoldal » Punnany Massif, D.O.G. Arts the Beatdoctor (NL) 11.29.Csütörtök.21H

Punnany Massif, D.O.G. Arts the Beatdoctor (NL) 11.29.Csütörtök.21H

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A nagy pécsi hiphopperek zúzós kavalkádja és egy izgalmas holland hiphop lemezlovas és producer egyedülálló hanggyógyászati rendelése egy estén. Az esemény a HangHatás sorozatunk része.

Hogy miféle zenekar a Punnany Massif? Pár szóban talán így lehetne összefoglalni: fifikás lírika, robbanékony hangminták, harmonikus hangszeres játék és büszkén vállalt lokálpatrióta attitűd a Mecsek (leg)aljáról. 10 fős élőzenekari felállásuk végigturnézta az országot, meghódította Isztambult, 5 új klip mellett kidobta várva-várt második nagylemezét, majd 2011-ben egy huszáros rohammal bevette Pécs szuperakusztikájú koncerttermét, a Kodály Központot, ahol kórussal, vonósokkal, fúvósokkal és táncosokkal és egy Kölesferivel kiegészülve majd’ százan léptek színpadra. A sok munkának be is ért a gyümölcse: a Punnany lett az MTV zenecsatorna idei EMA-szavazásának egyik jelöltje a ’Legjobb Hazai Előadó’ kategóriában! A csapat magját alkotó, termékeny zenei kollektíva továbbra sem nyugszik: tavaly ősszel jött ki a Shen Kick folytatásaként is felfogható, 8 számos Sun Kick kislemez. A nyári ízekkel átitatott napfényes hangulat-pakk egyik ’legfílingesebb’ dala, az ’Élvezd’ egyből közönségkedvenc lett, a városkánk irányában vállaltan elfogult ’Pécs Aktuál X’ c. nótához készített, helyi zenészeket is szép számban felvonultató videoklipre pedig záporoznak a szakma és a közönség elismerő szavai.

A felállás:
Rendbenman / MC
Wolfie / MC
Meszes Balázs / vokál
Lipics Gergő – hegedűművész
R-Nold / DJ
Stika / DJ
Bolbach “Deepy” Gábor // billentyű
Iványi “Szevasztok” Szabi / gitár, vokál
Kerekes Kornél / nagybőgő
Zentai Péter / dob

Forrás : http://www.a38.hu/hu/program/punnany-massif-arts-the-beatdoctor-nl

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.