Főoldal » STERBINSZKY BEYOND THE DJ WITH MAXI JAZZ FROM FAITHLESS 2012. DECEMBER 8. WHITE ANGEL CLUB 21.00

STERBINSZKY BEYOND THE DJ WITH MAXI JAZZ FROM FAITHLESS 2012. DECEMBER 8. WHITE ANGEL CLUB 21.00

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Sterbinszky a Faithless zenekar oszlopos tagját, Maxi Jazz-t kérte fel, hogy kétórás szettjével zárja a Beyond The DJ egész estés, eddig még tőle sem látott hangtechnikával és világítással színpadra állított elektronikus és tánczenei megarendezvényt, amely a White Angel Clubban lesz.

Maxi Jazz páratlan hangját is hallhatjuk majd DJ szettje mellett. Sterbinszky és a Faithless frontemberének ismeretsége akkor erősödött meg, amikor a tavaly márciusában megrendezett Faithless búcsú koncertjének előfellépője lehetett. Ezt a Facebookra kiírt országos versenyen toronymagasan aratott győzelmének köszönhetett, amely  nagyon komoly szakmai sikert jelentett számára. Maxi Jazz nagyon szívesen viszonozza, hogy most ő legyen Sterbinszky vendége.
Ráadásul Sterbinszky többek között a Faithless ’Insomnia’ című számát is feldolgozta.

Sterbinszky 1998 óta tartozik Magyarország DJ- élvonalába. Fiatalok ezrei számára jelenti a DJ szó hazai megfelelőjét. Nemzetközi szinten is abszolút kiváló teljesítménye, eredményei, utánozhatatlan lemezlovas technikája miatt Sterbinszky nevét évről évre a legjobbak között említik a szakmában.

Saját szerzeményeit, remixeit és bootlegjeit/mash-upjait olyan külföldi nagyágyúk játsszák rendszeresen, mint Tiesto, Ferry Corsten, Paul Oakenfold, Mauro Picotto, vagy épp Jaytech.

Nem véletlen, hogy Sterby rendszeres fellépő vendég Romániában, Szlovákiában, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Csehországban, valamint Svájcban.

Friss megjelenései megtalálhatóak a Beatporton és minden jelentős legális letöltő oldalon.
Élő fellépéseinek felvételei elérhetők a népszerű partiportálokról: rajongói így mindig képben lehetnek, hogy milyen egyedi szettre számíthatnak legközelebbi buliján a mindig korszerű lemezlovas jóvoltából.

Sterbinszky mindig tud újat mutatni – szettjei 60%-a saját dalok, remixek, vagy exkluzív felvételek sorozata!

Legfrissebb zenei megjelenés: Tiesto – Lethal Industry – Sterbinszky és Coddie remixét maga Tiesto így konferálta fel:
A remix hamarosan megjelenik.

 

Az aktuális sikerek olyan kiemelkedő eredményeket követnek, mint Sterbinszky 4 db aranylemeze, MAHASZ Aranyzsiráf díja, Z+ különdíja, több ízben Neki ítélt “Az ÉV DJ-JE” szakmai és közönségdíjakat, így 2011-ben “ÉV DJ-je” Ballantine\’s Music Awards közönségdíj és a Ballantine\’s Music Awards RADIO FACE TOP DJ-je, ugyanebben az évben az AudioMAX.hu TOP DJ díja.

Sterbinszky állandó résztvevője az összes jelentős hazai és néhány európai fesztiválnak. Olyan megakoncertek fellépője az említett zenekarok számaihoz írt remixekkel, mint a Neoton Família, Janicsák Veca Szuperkoncert.

Az elektronikus tánczenei vonal sikerei mellett ezrek látogatják a nevével fémjelzett Classic House partikat is a budapesti STUDIO-ban, ahol igazi house és trance időutazás részesei lehetnek a legjobb elektronikus klasszikus zenei darabok kedvelői.

 

Sterbinszky igazi közösségi DJ.

Minden lehetőséget megad követőinek, hogy belelássanak mindennapjaiba, tudják, mi az aktuális kedvenc zenéje, s hogy mitől előremutatóak mindig DJ-szettjei.

Az IWIW-en több, mint 60 ezer rajongója jelölte ismerősnek, a Facebook oldalát pedig szintén tízezrek lájkolták rekord idő alatt.

Elindult a www.youtube.com/sterbinszkyofficial, ami egy hét alatt 10.000-en néztek meg.
Jelen van a Twitteren és a MySpace-en és, és vadonatúj oldalán.

Sterby podcastjei szintén mindig dobogós helyezéssel bírnak, rendszeresen megtalálhatók az iTunes Music Podcastjeinek TOP4-ben. Ezenkívül párhuzamosan futnak a cloadcastek a mixcloud-on.

Sterby saját szerzeményeit, mashupjait, bootlegjeit és remixeit akár már a megjelenés előtt meghallgathatjuk a hamar 183.477 letöltést elért oldalon

 

A party…

DJ Sterbinszky az elmúlt évtizedek alatt márkanév lett. Az igényesség és az egyediség jellemzi. Olyan előadó, aki mindig megújul és újat alkot.

Ezúttal Beyond The DJ címmel egy olyan rendhagyó produkciót állít színpadra 2012 december 8-án a SYMA Csarnokban, amelyben hazánk ismert zenekarai és énekesei is részt vesznek. A különleges este három órás programját négy hazai DJ-vel és zeneszerzővel készítette, és ami igazán egyedülállóvá teszi az az, hogy olyan előadók lépnek fel vele, mint Vastag Csaba, Janicsák Veca, a Hooligans, Ádám és Éva, Bencsik Tamara, valamint Kozma Orsi, aki a ’Salvation’ című számát fogja pár napon belül felénekelni.

Sterbinszky négy órás szettje és eufóriája felvezetéseként három hazai DJ, zeneszerző kollégája David Cashy, Coddie, és Tebron szettjére melegíthet a közönség.
Majd Sterby lép a színre: először STERBINSZKY CLASSIC két órás szettjével, mely sok rajongót örvendeztet majd meg. Ezután jön az ÚJ STERBINSZKY, ugyancsak két órás szettben.

Nem lehet azt sem figyelmen kívül hagyni ezzel az estével kapcsolatban, hogy Sterbinszky ekkortájt ünnepli születésnapját, mely most egy kerek évforduló lesz, a 40-dik. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy negyed évszázada, azaz 25 éve van a pályán.

Természetesen ezúttal sem maradhatnak el legnagyobb klubhimnuszai, mint a ’Discography I-II.’, a ’Gates Of Mind’, az ’Irish Coffee’ és a ’Fly Away With Me’.

 

http://www.youtube.com/watch?v=a1uSYWsAJGA

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.