Főoldal » Szavazzunk a magyarokra!

Szavazzunk a magyarokra!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Sziget fesztivál, valamint a Balaton Sound már régi ismerős a Festival Awarads Europe nevű versenyen, melyen a legnagyobb díjat osztják ki, amit egy fesztivál Európában kaphat. Nos az idei évet tekintve, a VOLT és a B.my.Lake fesztivál is versenybe száll az elismerését. 

Magyarország a nagy zenei fesztiválok otthona lett az utóbbi években, de ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem azok is akik az előbb említett díjat odaítélték a Sziget fesztiválnak és a Balaton Soundnak is az utóbbi két évben. Előbbi 2011, míg utóbbi 2012-ben nyert. A Sziget az adott évben a nagyfesztiválok kategóriájának legjobbja lett, míg a Sound a közepes méretű rendezvények között nyert. 

Idén is lehet rájuk szavazni, de ami jó hír nekünk és persze a szervezőknek, hogy már nem csak eme két fesztiválért szoríthatunk (na meg szavazhatunk), hanem a VOLT és a B.my.Lake fesztiválok is ott lesznek. 

Mind a kettő nagyszerű volt az idén is, főleg a soproni rendezvény, melyen igazán fantasztikus volt a hangulat. Persze mindenkinek más véleménye van, így szavazzon voksoljon az alul mellékelt linken a magyar fesztiválokra!:) 

Itt lehet szavazni: http://euvoting.festivalawards.com/

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.