Főoldal » Újabb fesztivál őrület a Balatonnál

Újabb fesztivál őrület a Balatonnál

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Eddig is ha valaki azt mondta hogy nyár és Balaton akkor az embernek hamar eszébe jutott a zene és a mai világban természetesen a fesztiválok utánozhatatlan hangulata az utánozhatatlan emberekkel. Némelyiket a maga módján tényleg nehéz leutánozni, és aki azt hiszi hogy ennek a blogger most rosszra gondol vagy épp a látogatókra akkor téved, mert ez a fellépőkre is igaz hiszen sok az igazi figyelemfelkeltő egyéniség. Most pedig egy új fesztivál indul augusztus 18-tól 20.-ig. Ez a Nagyon Balaton a Telekommal melynek főszerepében most az LGT lesz! Jól hangzik és valószínűleg ízleni is fog sokaknak.


Az év elején hatalmas sikert hozott az LGT együttes tripla koncertje így a nagy sikert folytatják vagy úgy is lehet mondani hogy az LGT robog tovább ha egyszer nem elég a jóból. Egy igen különleges rendezvény lesz ez, hiszen egyrészt már az időpont is nagyon el van találva azzal hogy pont a nemzeti ünnepet körülvevő napokra és magára az államalapítás ünnepére rakták a fesztviált, másrészt ami igazán kitűnik a többi fesztiváltól az az hogy ezt több helyen tartják a Balaton körül egyszerre. Hét tóparti és környéki helyszínen rendezik majd meg amelynek az első napján azaz 18.-án lesz az első nagy durranása az alsóőrsi LGT fesztivál személyében. De csak hogy gyorsan ide vegyük el kell mondani azt is hogy ugyanekkor nem csak a Telekomos rendezvény kelti majd a hangzavart, hanem ezzel egyszerre még két zeneifesztivál is jelen lesz a tó körül. Az egyik a B My Lake lesz Balatonvilágosnál mely egy igen komoly elektronikus fesztivál, majd e melett a Balaton Sound otthonának helyén lesz még elindítva a Nagyon Zene Fesztivál melyen szintén nagyon nagy nevek fognak fellépni és őrületet csinálni a jelenlévőknek.

És csak hogy ne legyen elég a jóból itt van még a szintén augusztus 18 és 20 között megrendezésre kerülő Nagy Csobbanás – Családi Strandfesztivál és e mellet még ott lesz Veszprémben egy Folkfesztivál és Balatonfüreden a Borhetek és még akkor ki ne hagyjuk (egyre jobb a dolog) a tihanyi Kortárs Művészeti Fesztivált és egy Tour De Strand átvizibiciklizést is. 

Augusztus 18.-án lesz tehát az LGT nagy koncert és a fesztiveál melynek így az alcíme Tabán a Balatonon lett. És ha már fesztivál akkor ne csak a koncertekre legyen a korlátozódva a dolog, hanem legyen benne sokminden. Így lesz cirkusz meg szépségverseny meg LGT DJ-k is. Sőt Budapestről még LGT vonatok is mennek majd Alsóőrsre ahol a rendezvény lesz. De ennek még itt nincsen vége hiszen lesz Zenebohóc, artisták, muzsikusok, és aki akarja az a Balatonból is nézheti a koncertet! Nem rossz kis párosítás a mellé hogy még olyan verseny is lesz melyben mindenki összemérheti a tudását abban hogy ki is tud nagyobbat odaverni a dobnak és még rengeteg sok dolog amelyből itt és most nem hagyhatjuk ki a nyílvános hangbeállást mely egy nagy élmény tud lenni hiszen ilyenkor az ember egy kicsit a kulisszák mögé is be pillanthat. A helyszín az alsóőrsi Európa Kemping lesz.

A jegyárak:

Álló- és fűbenfekvő jegy július 31-ig: 6990 Ft, utána: 8500 Ft
Rajongó jegy (a színpad előtti sorok), július 31-ig: 9990 Ft, utána: 12990 Ft
VIP-belépő (ülőjegy, lelátó), július 31-ig: 17.990 Ft, utána: 19990 Ft

Természetesen a másik két fesztivált sem fogjuk ki hagyni de azt majd egy másik bejegyzésben taglaljuk. Előljáróban viszont elárulhatunk annyit hogy mondjuk a B My Lake fesztiválon olyanok lesznek a színpadon mint a Harlem Shake-t beindító Bauuer, Carl Craig, vagy éppen DJ Hellen. És hogy a másik nevén nevezve a Nagyon Zene fesztiválról (melynek neváből kiderült hogy köze van a Petőfi Rádióhoz) amelyen a Petőfi Rádióhoz tartozó zenekarok és fellépők lépnek majd fel, illetve egy olyan világsztár is ott lesz mint a Fall Out Boy! 

Képforrás:Recorder.blog.hu


MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.