Főoldal » Újraindult az ökumenikus adományvonal, a hétvégén a nélkülöző családoknak gyűjtenek

Újraindult az ökumenikus adományvonal, a hétvégén a nélkülöző családoknak gyűjtenek

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Budapest, 2013. június 29., szombat (MTI) – Újra hívható az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonala, az újraindulás első napján, szombaton a tatai Víz, Zene, Virág fesztivállal együttműködésben a nélkülöző családoknak hirdetnek gyűjtést.

Péntek éjfélkor függesztették fel a nemzeti összefogás vonalának 1357-es hívószámát, amelyen keresztül a dunai árvízi védekezést és helyreállítást lehetett támogatni. Így ezután a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Vöröskereszt és a Baptista Szeretetszolgálat újra saját elérhetőségein várja a pénzadományokat.
Az ökumenikusok az adományvonaluk újraindulásának első napján nagyszabású jótékonysági rekordkísérletet hirdetnek a tatai fesztivállal együttműködve. A rendezvény vendégeit a koncertek előtt biztatják a 1353-as szám felhívására, a fesztivál ideje alatt érkezett adományokat pedig olyan nélkülöző családok támogatására fordítják, amelyek az ország nyolc szociális és fejlesztő központjának intézményeiben élnek, vagy azok látókörében vannak.
A fesztiválon lehetőség lesz az árvízkárosultak segítésére is.
A 1353-as telefonszám felhívása 250 forint adományt jelent az aktuálisan meghirdetett célok javára.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.