Főoldal » Végre megszületett a Ma este Koncert!

Végre megszületett a Ma este Koncert!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Több hónapos fejlesztés után péntek reggel útjára indult a Ma este Koncert! oldal, amely a már jól ismert Ma este Színház! kistestvéreként last minute pop-, jazz-, és komolyzenei programokkal várja a látogatókat.

Új családtag érkezett a Ma este Színházhoz, péntek reggel ugyanis elindult a hónapok óta várt Ma este Koncert! testvéroldal, ahol szokás szerint last minute, félárú jegyeket vásárolhatunk, ezúttal színház helyett zenei programokra.

A Ma este Koncert! egyelőre 12 állandó partnerrel – köztük a Budapesti Fesztivál Zenekar, az Orfeum Pesti Mulató és a Budapest Music Center is – indul útjára, és az alapítók szerint ez a szám hamarosan tovább nő majd. “A korábban meglévő zenei partnereink mellett nemrégiben a Zeneakadémiát és a Budapesti Vonósokat üdvözölhettük, és már több új előadóhely jelezte, hogy szívesen csatlakoznának hozzánk” – mondta Limbacher Tivadar.

A két alapító már tavaly gondolkodott a Ma este Koncert! elindításán, és miután az elmúlt hónapokban több nagyobb zenei partner is csatlakozott a kezdeményezéshez, belevágtak a fejlesztésbe. A last minute szórakozásra éhes nézők izgatottan fogadták a bejelentést, már az oldal indulása előtt több ezren feliratkoztak a napi koncert ajánlóra.

A Ma este Színházat Limbacher Tivadar és Szabadkai Attila alapították 2011 decemberében, és a startup azóta sikeresen honosította meg itthon a last minute színház fogalmát; az elmúlt két és fél évben már több mint százezerszer vették rá a látogatókat a spontán, last minute kultúrafogyasztásra.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.