Főoldal » Végtelen hatalomvágy

Végtelen hatalomvágy

Végtelen hatalomvágy

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Végtelen hatalomvágy.
Egy elhagyott pergamentekercs a sivatagban… A tartalma annak szól, aki elolvassa…

Végtelen hatalomvágyam van. Nem tehetek róla, de attól a pillanattól, hogy felébredek, az elalvás pillanatáig egy gondolat motivál: a hatalom. Irtózatosan vágyom rá. Semmi a Földön nem olyan jó, mint a hatalom. Ezért nem is érdekel semmi más. A hatalom, az minden. Mi más kellene, ha az megvan?

Ez az őrült, beteges vágy minden pillanatomat átszövi-áthatja. Állandóan és folyton-folyvást azon jár az eszem, hogyan lehet az enyém a legfőbb hatalom. Bármit hajlandó vagyok feláldozni érte. Ez mindenek értelme. Kit érdekel a lottó ötös? Ha hatalmam van, bármennyi pénz az enyém lehet és bármilyen eszköz. Kit érdekel a boldogság? Amíg nincs nálam a hatalom, nincsen boldogság. Mi az, hogy siker? Nincsen siker, hatalom van.

Ezt a hatalmat nagyon kevesen szerezték meg. Senki és semmi sem segíthet az elérésében. Minden titok kulcsa ebben a hatalomban van. Ez a legnagyobb hatalom a világon.

A hatalom önmagam felett.

Ez végtelen erőt ad. Ez a hatalom mámorító. Senki és semmi sem tud befolyásolni ezzel a hatalommal. Önmagam korlátlan uraként bármit megtehetek. Minden, amit valaha is akartam és akarhatok, már a kezemben van. Ez az én hatalmam. Soha senki nem vette el, és ezért senki nem adhatja vissza. Ez a hatalom totális. Nincs több kérdés, nincs több akadály. Senki sem mondja többé, hogy nem, mert a gondolatok már nem én vagyok. A gondolatok a hatalmamban vannak. Engem szolgálnak a gondolatok.

Mihelyst elértem a hatalmat, nincs szükségem többé rá…
Mert ahogyan elértem, én lettem a hatalom. A Föld elszáradhat, a Nap kihunyhat, a csillagok eltűnhetnek az égről, semmit sem változtat a lényegen. Csak egy Igazság, egy Valóság van és egy Idő. De nem egy élet, mert a hatalom nélküli élet, nem élet.

A hatalmat senki sem érheti el, csak én. Mert más nem lehet én. Csak egy hatalom van, és az Én Vagyok. Minden más hatalom, csak múló káprázat.

Én vagyok a hatalom, de mihelyst az vagyok, a hatalom már nem vagyok. Én az én-gondolat vagyok. Most, hogy már tudom ki vagyok, szabad vagyok. Semmi vagyok. És most hatalmas vagyok. Ki állhatna ellen nekem? Hiszen most már nem semmi vagyok, hanem minden én vagyok. A hatalomvágy elszállt…

A vágy az elszakadásból eredt. Az egységből való elszakadás a tudatosságot hozta létre. Amíg nem tudtam, hogy más is van, nem tudtam, hogy én vagyok. Most már tudom, hogy vagyok, ezért nem kell lennem.

Vagyok és nem vagyok, tudod, hogy ki vagyok? Ha tudod, akkor Te Én vagyok.

A földi halandó, aki e mondatok rejtett értelmét megleli, a hatalom korlátlan birtokosává válik. És ezáltal nem lesz szüksége hatalomra többé.

Ennyi áll a pergamentekercsen. Ugye te érted? Mert ha igen, nálad a hatalom.

 

Ajánlott cikk: Hogyan legyek jó, szép, gazdag és sikeres

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.