Főoldal » Youtube díjkiosztó? Ilyen is van!

Youtube díjkiosztó? Ilyen is van!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Bármennyire is furán hangzik elsőre, tulajdonképpen érthető a dolog. A Youtube mint a legnagyobb videó megosztó portál, zenei díjkiosztót szervez, ráadásul nem is akármilyet. Egy a kérdés? Mennyiben lesz ez más a megszokottaktól?

November 3. este. Ekkor lesz a Youtube első zenei díjkiosztója, mely abból a szempontból, hogy sokan leginkább csak zene hallgatásra használják a portált és ezért meg más indokból is rengetegen itt mutatják be a legújabb dalokat, teljesen érthető. A Youtube a mai zenei élet meghatározó része, ha pedig valaki több milliós vagy több tíz milliós kattintás számot ér el, akkor még lehet belőle PSY szintű sztár is. Ez persze nem minden esetben igaz, mert ahhoz is több minden szükségeltetik, de az tény, hogy fontos helye és szerepe van a videó megosztóknak a pop szakmában, ha pedig már így van akkor nem tűnik hülyeségnek egy saját zenei díj, sőt már kis túlzással azt lehet mondani, vártuk is a megjelenést.

A Youtube New Yorkban tartja majd ezt, melyen fellép Lady Gaga, Eminem, a házigazda Jason Schwartzman, míg a rendező Spike Jonze lesz. Igen nívósnak tűnik az este felhozatala így elsőre is, azonban kérdéses, hogy arra a felhajtásra és olyan műsorra lehet számolni mint egy MTV, Grammy vagy VMA gálán, vagy valami új dolgot láthatunk. Meg az is kérdés, hogy mégis hol? 

Nos a Youtube.com-on tutira látható lesz a műsor, mely 90 perces lesz és hat darab díjat adnak majd át, melynek nyertesét a nézők szavazzák meg. 

Kíváncsi vagyok, hogy ki tudjuk-e tölteni a teljes műsoridőt azzal, hogy új dolgokat hozunk létre, ahelyett, hogy szimplán közvetítjük a díjak átadását és köztük a fellépéseket. Miért ne lehetnének például élőben zajló együttműködések?”- mondta Spikie Jonze. 

Nyilatkozatok és képek forrása: Zephtech.blogspot.com/Recorder.blog.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.