Főoldal » A kisördög ellen

A kisördög ellen

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ránéztem a naptárra, és az jutott eszembe, mostanra már biztosan benned is alábbhagyott kicsit a nagy újévi lendület. Valahogy január elsején kicsit mindenki úgy érzi, új év = új élet, aztán telik az idő, és a napok kezdenek teljesen ugyanúgy kinézni, mint az előző évben.

Mondjuk nagy lendülettel nekiálltál az angol tanulásnak, a jobb válladon ülő angyalka folyamatosan biztat, de a bal válladon neked is ott ül a kisördög, aki állandóan azt susogja a füledbe, hogy “Miért sikerülne? Nincs se időd, se energiád rá. Van férjed, egy-két-három gyereked, meg háztartásod, munkád, mikor férne bele a tanulás?”

Hogy hogyan szerelheted le a kisördögöt, amikor van igazság abban, amit mond? Egyszerű: kapcsold ki a tévét! Nem beszélek félre! Szerintem ma a tévé a legnagyobb időrabló!

Múltkor a férjem épp a csatornák közt szörfölt, és morgott, hogy “Nem igaz, hogy főműsoridőben Való Világot kell nézni!” Én meg rávágtam, hogy “Nem kell, ki is kapcsolhatod!” És mondjuk relaxálhatsz, tanulhatsz vagy olvashatsz helyette egy félórát. Garantáltan jobban fogod érezni magad!!!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?