Főoldal » CNA különleges képzésekkel támogatja a fiatal diplomásokat, diplomás pályaorientációra kényszerülőket

CNA különleges képzésekkel támogatja a fiatal diplomásokat, diplomás pályaorientációra kényszerülőket

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Egyre magasabb hazánkban és Európában a fiatal diplomások munkanélkülisége.Ezt a társadalmi körülményt felismerve több társadalmi szervezet és gazdasági társaságok támogatták az alapító és ötletgazda Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus elképzelését a CNA AKADÉMIA megalakulásáról.

Legkevesebb bürokrácia, minél több közvetlen piaci és praxis információ – ez a CNA AKADÉMIA küldetése az alapító szerint.

“Ehhez a magyar bürokrácia nem nyújt segítséget, de az európai idő meghaladta a sajátos hivatalok és hatóságok túlterjeszkedését,  amelynek következménye Magyarország időről időre államcsőd közeli helyzete egyre fokozódó valós piaci munkanélküliséggel.”

Ha fiatal jogász, vagy pszichológus, szociálpedagógus jelentkezik a speciális képzésekre, a társadalmi problémákat enyhítő tevékenységekben bevételt, jövedelmet és siker lehetőségét találja meg az újonnan induló CNA AKADÉMIA lehetőségével.

Érdemes tehát a diplomázóknak, friss dilomásoknak többek között a CNA AKADÉMIA információit keresni 2013 őszétől a facebookon, vagy a képzési hírek között – állítja Madocsai Blanka a képzések menedzsere.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.