Főoldal » Csapatépítő hétvége Happy Enddel! 1. rész

Csapatépítő hétvége Happy Enddel! 1. rész

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kell egy csapat, egy program, egy helyszín és egy szombati nap. Ez mind összeállt a hétvégén és nem is volt olyan szörnyű, mint ahogy a pletykák szóltak. Kimondottan jól éreztem magam, de továbbra sem tudom megemészteni a korai ébresztést.

A reggeli ébredés nem volt egyszerű, sőt még a késés lehetősége is a fejem felett lebegett. Végül sikerült pontosan érkezni, ezért köszönetet is mondhatnék a BKV-nak vagy a BKK-nak, de nem teszem, mert még a végén elbíznák magukat.

A megérkezés után meg kellett keresni a kocsit és a társaságot, akikkel az utazást közösen éljük át – kb 30 autóvel mentünk 140-en. Érdekes volt, mert sokan nem kaptak többet 1 kezdőbetűnél vagy egy fél betűnél a rendszámból. Ráadásul a céges kocsik többsége M-es rendszámú volt. Rövid keresgélés után meglettek az autók, gyorsan indultunk is. Ki Pestről Vác irányába egy lovardához.

Itt a csapat összeállt, legvégül a szegedi csapat érkezett meg, akikkel még jobban kitoltak, mert ők 5:45-kor indultak. A reggeli kávé után megtaláltuk a csapatunkat és megkezdtük a játékot a focipályán még felhős égbolttal.

A csapatom a ZUK volt és én lettem a CSK. Megkaptam a jogot, hogy 12 állomáson keresztül vezessem a csapatot. Röviden összefoglalom a 12 állomást:

  1. “vezetési idős”: a főnököm állomása volt, aki személyesen nem tudott megjelenni így egy kicsit Bondosan egy videóval mondta el a feladatot. Jogszabályos riasztós játék volt, amely a gyorsaságra és a jogszabályok ismeretére épült.
  2. “sajtótéjékoztatós”: útépítési és szállítmányozási feladat megvalósításának eredménye egy sajtótájékoztatóval a végén. A feladatok megvalósultak közben tanultam a szöveget és megkötötték ketten 1-1 kézzel a nyakkendőmet. A végén előadtam súgással a beszámolót. Vicces volt és zavarbaejtő.
  3. “legós másolós”: igazgató tájékoztatja a régióvezetőit. Sötét doboz egy legóépítménnyel és 3 csapatnek le kell másolnia úgy, hogy csak az igazgató elmondásait ismeri. 2 hibátlan mű és egy valamilyen. Sikeres kommunikáció majdnem pipa.
  4. “rendetlen raktár”: a csapat szerelője összerakott egy dobozt 3 doboz szemétből.
  5. “térképész”: rakj össze egy térképet a legfontosabb rétegből, ha nem férsz hozzá nyiss ki pár ördöglakatot.
  6. “vigyázz a tojásaidra”: fogason lógó tojásokat kellett biztonságosan a fészekbe juttatni közel 1,5 méteres magasságból. Alternatív megoldásokkal sikerült is teljesíteni: fogashoz rögzített papír fészek, fű párna és két alternatív papírgalacsin ággyal abszolváltuk a feladatot. Mások a fogas méretének csökkentésével értek el 100%-os arányt.

Folytatás következik…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.