Főoldal » Diploma után egy hivatás lehetősége – mediátorok képzése a Novum Mediátor Akadémián

Diploma után egy hivatás lehetősége – mediátorok képzése a Novum Mediátor Akadémián

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Levelezőn szerzett diploma, több diploma közül a második átvétele után jó szétnézni a piacon, hol is fog a képzés hasznosulni.

Egy szakmai hivatás lehetősége áll a diploma után egzisztenciát újrakezdők számára, ahol megszerzett szakmai tapasztalatuk csak előny!

 Ismerősökkel, barátokkal, munkatársakkal megtörtént jogsérelmes ügyeket, majd hosszú bírósági perek történeteit hallva szinte indokolni sem kell mennyire értékes eljárás a mediáció.

 Ennek magyar gyakorlatra kidolgozott módszertana a TFKKE mediáció (reálmediáció) (Országbíró Zoltán kidolgozásában 2004-2013, előzmény programok OMEK-ELTE, majd Matthias Corvinus Collegium), amely a konkrét ügyfél jogsérelmekből, ügyfél magatartásokból indul ki a permegelőző, per kiváltó mediáció szemléletével.

Novum Mediátor Akadémia a mediátorrá válás piaci szemléletű, gyakorlatias és a vállalkozóként szolgáltatott közvetítői tevékenység képzőközpontja.

 NOVUM MEDIÁTOR AKADÉMIA

 Novumot (újdonságot) hordoz a mediátor akadémia képzése a praktikusság, a mediátorok piacra lépésének segítése, a magyar jogi és ügyfél környezet valódi ismereteinek átadásával.

 Magyarországon egyedül a Novum Mediátor Akadémia dolgozott ki jellemző jogsérelmekhez tartozó speciális szakmodulokat a továbbképzésekhez. (Legújabb:  sérelemdíj mediátor, társasházi jogsérelmek mediátora stb.)

 

Kinek ajánljuk a Novum Mediátor Akadémia képzését (FAT és KIM akkreditációval)?

Tudni érdemes, hogy a vitarendezés mediációval komoly és egész embert kívánó hivatás. Állandó önképzés és jelentős idő szükséges teljesen önálló piaci vállalkozáshoz.

Előnyben vannak a közösségben kiemelt helyzetben lévő diplomások a képzés utáni önálló piacra lépésnél: Pedagógusok, rendőrtisztek, orvosok, védőnők, gyámhatóságnál dolgozók, terep és ember ismerettel rendelkező szociális munkások, több diplomások, gazdasági vitarendezési területen mérnökök, menedzserek stb.

Számukra a következő módon érhető el a képzésünk:

Képzés kezdete 2014. február 14. 14h képzés befejezése: 2014. február 28.

Képzés díja: A teljes képzésre 130.000Ft, amely a képzés előtt egy összegben, de legkésőbb a képzés előtt és alatt két részletben teljesíthető.

 E-mail bejelentkezés: kepzesek@index.hu

 T:06-702-362-005 (munkanapokon 15-19h)

Rövid személyes konzultáció jelentkezéskor egyeztetve hétköznapokon délelőtt, vagy késő délután.

NOVUM MEDIÁTOROK AKADÉMIÁJA  Forrás: http//:mediatorakademia.blogspot.com

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.