Főoldal » Dr. Joseph Murphy – Személyiségépítők 2.

Dr. Joseph Murphy – Személyiségépítők 2.

Joseph Murphy életrajz

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Dr. Joseph Murphy „Tudatalattid csodálatos hatalma” – a legjobb inspiráló könyv, amit valaha olvastam. Dr. Joseph Murphy ezzel egy olyan művet adott át a világnak, amellyel számos ember ébredt fel álmából és élte meg azt az életet, amire mindig is vágyott. A könyv varázslatos, szavai a legtespedtebb egyént is felrázzák és a legpesszimistább embert is mosolygásra késztetik. Mély, belső erőt ébreszt és kikezdhetetlen hitet alakít ki. Hatására megtanulunk a külvilág helyett saját belsőnk hangjára figyelni, a körülmények áldozata szerepet életünk alakítója szerepére cserélni.

 

Tudatalattid csodálatos hatalma

Dr. Joseph MurphyTudatalattid csodálatos hatalma című könyvét 1991-ben olvastam, és az azóta olvasott sok száz mű  után is azt mondhatom, semmilyen könyv sem ad ekkora önbizalmat, lelkesedést, hitet a képességeinkben, életkedvet, és mindent megoldó elszántságot.
Joseph Murphy több nagyszerű könyvet írt, azonban – legalábbis szerintem – egyik sem ért a Tudatalattid csodálatos hatalma nyomába. Hazánkban több folytatás megjelent, ami gyalázatos torzítás, mert ő több könyvet nem írt ezzel a címmel, azon könyveknek mások az eredeti címei.
A legnagyobb szerepe abban van, hogy felhívta figyelmünket a tudatalatti világának hatására, az élet és a világ körülményeinek és eseményeinek létrehozásában. Megtanította számunkra, hogy ezt a csodálatos erőt, amely bennünk lakozik, hogyan fordíthatjuk a saját javunkra és tehetjük a világot és az életet szebbé, jobbá, boldogabbá.

 

Dr. Joseph Murphy életrajza, élete

Dr. Joseph Murphy 1898-ban született egy magán fiúiskola igazgatójának fiaként. Egy római katolikus iskolába vették fel, tanulmányait Írországban és Angliában végezte. Tanulmányozta a papságot és csatlakozott a jezsuitákhoz. A húszas éveiben New Yorkba költözött, ahol gyógyszerészként dolgozott. A múlt század negyvenes éveinek közepén Los Angelesbe költözött, majd Rochesterben tanított, később ismét Los Angelesben. A következő évtizedben megházasodott és pszichológusi fokozatot szerzett a Dél-Kalifornia-i egyetemen. 28 éven át igazgatója volt a Los Angeles-i  Isteni Tudományok Egyházának, ahol vasárnaponként előadásokat tartott közel másfél ezer embernek. Rendszeres rádióműsora is volt, amely nagy népszerűségnek örvendett.

Élete során több évet töltött Indiában és tanulmányozta a a világ legnagyobb vallásait, köztük a keleti vallásokat és filozófiákat. Dr. Murphy egyszerű, tudományosan bizonyított technikákat tanított a tudatalatti használatára a gyógyulás érdekében. Megtanította az embereket hogyan segíti a tudatalatti elme a gazdagodást, nyugalmat, boldogságot, sikert és az ideális társ bevonzását. Megmutatta hogyan kerülhetik el az emberek a baleseteket, katasztrófákat, csődöket a tudatalatti figyelmeztetésének segítségével.

Első felesége halálát követően 1976-ban újra megházasodott és a kaliforniai Laguna Hills-be költözött. 1981-ben távozott e világból és felesége folytatta munkásságát. Dr. Joseph Murphy élete során elutasította az életrajzírókat, mondván az életét a könyveiben meg lehet találni. Élete során több mint 30 könyvet írt, felölelve az egészség, a pénz, a siker, a kapcsolatok és a boldogság témaköreit. Nagyban merített a Biblia igazságaiból és foglalkozott az I-King, a kínai jóslás könyvével is. A világ minden táján tartott előadásokat és rádióbeszédeket.

 

Dr. Joseph Murphy az egyéniségépítő

„Tudatalattid minden problémádra tudja a választ. Bármit elfogad és megvalósít amit tudatos elméd igaznak tekint. Nem vitatkozik. Elfogadja tudatos elméd kijelentéseit. A hit mindig eredményes, akár valódi a tárgya, akár hamis. Tudatalattid az elmédben megfogalmazott gondolatra reagál.
A Tudatalattid csodálatos hatalma az a könyv amelyhez mindenkor érdemes visszatérni, mert üzenetei örök érvényűek. De Dr. Joseph Murphy egyéb művei szintén figyelemreméltóak. Fél évszázaddal megelőzve a vonzás törvénye jellegű műveket, tanította eme szellemi törvények alkalmazását és használatát a mindennapokban.
Hitet és önbizalmat ad az egyszerű embernek, megmutatja a szellemi törvények tudatos használatával miként boldogulhatunk sikeresebben az életben. Erőssé, stabillá, intelligenssé, megértővé, jobbá és teljesebbé teszi az emberi személyiséget. Senki más nem mutatta be ilyen módon a tudatalatti hatalmát, mint Dr. Joseph Murphy. Felbecsülhetetlen értékű eszközt adott számunkra egyéniségünk kifejezésére és kiteljesítésére az életben.

Az életed tőled függ. Járj az álmok útján!

Ha tetszett, lájkold, oszd meg és véleményezd!

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

Kapcsolódó sorozat:

SIKERES EGYÉNISÉGEK

Sikeres egyéniségek

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.