Főoldal » Ébredés!

Ébredés!

Ébredés

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ébredés! A világ tökéletes. Minden egyes dolognak megvan a maga helye. Olyan „műalkotás”, amelynek minden apró részlete a legnagyobb precizitással van megalkotva. Végeláthatatlan gazdagság, bőség, számtalan csoda és lehetőség tárháza. Semmi sem felesleges, minden tökéletesen illeszkedik a nagy egészbe. Ugye Te is így gondolod? Nem? Akkor bizony homokszem került a gépezetbe. Beleestél egy emberi csapdába.

 

Rossz figyelem irány

Válaszolj nekem? Ha valami nem jó, akkor miért csinálja mégis az emberek 70%-80%-90% -a? Ha valami kellemetlen érzéseket okoz, rossz gondolatokra vezet, s ezáltal borús cselekedetekhez, akkor miért?
Például mi a csodának bámulják, hallgatják, vagy olvassák az emberek a híreket?
Azok a tények? Ragadozó módjára összevadásszák azokat az eseményeket, amelyek a legmegdöbbentőbbek, legborzasztóbbak, legijesztőbbek és belenyomják a képükbe ezerrel. S a szerencsétlen emberke meg van rémülve, összehúzza magát, „ha ilyen borzalmas a világ, jobb ha nem merünk nagyot álmodni”.

A különböző híradók hatalmas gonoszságot követnek el az emberekkel szemben, a negatív mentalitásukkal. Úgy gondolják, a jó, vagy kellemes dolgok nem elég figyelemfelkeltőek. Tulajdonképpen engem nem is érdekelne, mert nem figyelek rájuk, de amikor látom, hogy az emberek milyen gyengévé, pesszimistává, borúlátóvá, elkeseredetté válnak, kifejezetten zavar.
Ha normális életet akarsz élni, ne nézz híradót, ne hallgass, vagy olvass híreket, vagy ha igen, akkor ezt!: Pozitív hírek

 

Iskola, pénzügyi hatalmak

A gyermekek legkésőbb, amikor bekerülnek az iskolába, idomítva lesznek. Olyanok által, akiket szintén idomítottak. Majd mindannyian átestünk ezen az idomításon. Egy társadalmi program végrehajtására vagyunk programozva. Az új iskolákban ez megváltozhat.
A társadalom, s például az adó elvileg jó célokat kellene hogy szolgáljon, hiszen értünk van, nemde? Az az iszonyatosan sok adó azért van, mert az országok eladósodottak, s azért eladósodottak, mert a háttérhatalmak, a világ legnagyobb pénzintézetein (IMF, Világbank, stb.) keresztül azzá tették őket, hogy teljesen az uralmuk alá kerüljenek.

Ennek az egésznek semmi értelme, csak az, hogy az a bizonyos 1-2%, akik a háttérből mozgatják a szálakat, fenntarthassa magának a folyamatos pénzügyi hatalmat. Az egész emberiség azért izzad, hogy nekik jó legyen. De a média által hamis képet festenek az egészről, így elérik, hogy az emberek egymás ellen harcolnak, ők pedig ebből is hasznot húznak.

 

Egészség

Tényleg olyan betegek az emberek? Már részben igen. Miért olyan fontosak a megelőző vizsgálatok, szűrések? Azért, hogy megelőzzük a betegségeket és egészségesek maradjunk? Azt hittem, és sokan mások máig ebben a hitben élnek. Azonban ezek a vizsgálatok nagyon jók arra, hogy találjanak valamit, amit aztán kezelni lehet, a kezelés által újabb problémák keletkeznek, amelyeket tovább kezelhetnek, s máris megvan a bevételi forrás.

Ugyanis a gyógyszergyártás gigantikus üzlet! Lehet egészségesnek lenni gyógyszerek nélkül, természetes készítményekkel? Hogyne lehetne! Na de ez nem jó (nekik), mert akkor nem tudják eladni azt a hatalmas mennyiségű drága gyógyszert, amelyeknek jó sok mellékhatása is van, ezzel biztosítva a folyamatos beteg utánpótlást. A beteg ember jó üzlet! Az egészséges nem. Ez nagyon-nagyon sötét egy elv de sajnos ma már nem elmélet, hanem a gyakorlat. Nézz körül!

A mai technikával jó minőségű, nagyon tartós árucikkeket lehetne készíteni. De ez sem érdek, mert a fogyasztói társadalom arra épül, hogy folyamatosan újra és újra el lehessen adni. Így az ember saját maga ellen dolgozik rövid távú érdekekből.  Iszonyatos mennyiségű szemetet termelünk nap, mint nap, amelyek lassan elemésztik a bolygó élővilágát.

Az energiaellátás különböző formái, természetes erőforrások segítségével ma már előállíthatóak, de ha az emberek könnyen és olcsón jutnának az áramhoz, vízhez, gázhoz stb. akkor ugye mi lenne az ezekből hatalmas hasznot húzó cégekből? Kicsinyes, anyagi érdekek gátolják meg az emberiséget abban, hogy széles tömegek élhessenek boldogan, jólétben.

Érdemes megnézned az alábbi linken található filmet, különösen a 42:30 perctől ajánlom, onnantól kezdődik ami idevág és fontos, de ha kevés az időd, a  1:09:15 – 1:20 közötti tíz percet mindenképpen nézd végig!
Zeitgeist: Moving forward (Azóta sajnos törölték arról a helyről.)

[token node title-raw]

     Mi, akik olvassuk, látjuk az ilyen jellegű írásokat és dokumentumokat, tudjuk ezt, de az emberek nagy része még most is sötétségben él! Információjukat a hírekből szedik és egymástól, ezért egyre negatívabbak. Elég kimenni az utcára, hogy ezt tapasztaljuk.
Tenni kell, de hogyan? Ha valamire fokozottan figyelsz, az megerősödik, s ha valami ellen harcolsz, az brutális erőre kap! Ezért teljesen értelmetlenek az erőszakos felhívások és mozgalmak. Ezeket ugyanis kihasználják különböző (pl. politikai vagy gazdasági) érdekszervezetek.
Válj élő példává, hogyan a legjobb élni! Azzal, hogy hátat fordítasz a hagyományos médiának, nem dugod a fejed a homokba, hanem épp ellenkezőleg, arra figyelsz ami fontos. Attól az egytől nem kell félned, hogy valamit nem tudsz meg, amit tudnod kellene. De amíg mások a tv által hagyják zülleszteni magukat, Te olvass, nézz és hallgass olyasmit, ami épít, tanít, felismerésekhez juttat, fejleszt, felemel!
Ha mások negatív témákkal bombáznak, ne utasítsd el őket, de Te mindig irányítsd a beszélgetést a pozitívumokra. Problémát találni mindenki tud, de megoldani már kevesebben. Sokan szeretik a problémákat, mert az egonak fontossági érzetet kölcsönöz és van mire hárítani a felelősséget. A bölcs ember nem problémákat, hanem feladatokat lát, amelyek számára lehetőségek a fejlődésre.

Sokan próbálják elhitetni velünk, hogy igazán magasra csak nem tisztességes úton és másokon át lehet jutni. Valójában úgy juthatsz a legmagasabbra, ha másokat támogatsz és építesz, még akkor is, ha ez tovább tart.

Ha azt akarod, hogy ez a világ egy jobb hely legyen, akkor elsősorban magadon kell dolgoznod! Ahelyett, hogy másokat próbálnál megváltoztatni, vagy befolyásolni, gondolkozásod, hozzáállásod és életmódod által a saját rezgéseidet kell megemelned ahhoz, hogy hatással legyél a környezetedre. Akkor ez belülről, finoman és egy magasabb szinten történik és akikre hatással vagy, azért, mert érzik a belőled áradó tisztább, nemesebb, erősebb energiákat, ami vonzza őket és létrehozza bennük a felismerést.

A negatívnak látszó események valójában arra szolgálnak, hogy befejeződjön valami, aminek már lejárt az ideje. Helyet csinálnak egy új „termésnek”, aminek most jött el az ideje. Amikor túllépsz a látszatproblémákon és egy magasabb szinten nyilvánítod meg magad, egy olyan virágzó és gyümölcsöt hozó fához leszel hasonlatos, amely ezernyi magvat ad, amelyekből új és csodás fák kelnek ki, gyümölcsöt (tudást) adva az éhezőnek, virágot (boldogságot) a szenvedőknek és életpéldát (bölcsességet) a keresőknek.

Csatlakozz: Pozitív figyelemenergia csoport a Facebookon

Ajánlott video: Balogh Béla – Elkezdődött

Ha tetszett, lájkold, oszd meg és véleményezd!

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.