Főoldal » Elméd mint lézersugár

Elméd mint lézersugár

Elméd, mint lézersugár

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Amikor egy fényforrás szétszórja a fényt, arra jó például, hogy kis területet megvilágítson. De ha a fénysugarak párhuzamosak, az energia koncentrálódik és elképesztő  mennyiségű és milyenségű folyamat véghezvitelére válik alkalmassá.
Elméd az, amely tudatod sugarait hagyja szétszórni, vagy összefogja egy párhuzamos nyalábba, miáltal addig elképzelhetetlennek tartott dolgok véghezvitelére válsz képessé.

Elméd olyan mint egy őrszem, amely meghatározza, milyen információkat engedsz magadba, s egyben általa irányítod az életed. Ez egy zseniális „programozó”, amellyel bármit létrehozhatsz, vagy nem juthatsz sehova, attól függően, hogyan használod.
Visszautalok arra, amit a legelső blogbejegyzésemben más szavakkal, de már kérdeztem:
-Mit gondolsz, miért vagy e világon? Mi a célod, hova akarsz eljutni?
Lehet, hogy döbbenetes, de az emberek legnagyobb része erre egyszerűen nem tud válaszolni, vagy csak általánosságokat mond.
Amennyiben Te nem tudod ki vagy és, hova tartasz, akkor mások fogják eldönteni helyetted.

1.Ahhoz, hogy elmédet úgy használd, mint egy lézert, el kell döntened mit, hogyan, hol, mikor, kivel és legfőképp miért. Döntesz, vagy döntenek mások felőled.

2.Ha már tudod ezeket, akkor meg kell választanod, mire figyelsz. Napjainkban, amikor milliárdnyi információ zúdul az emberekre, fontosabb, mint valaha, hogy minek adsz energiát.
Nagyon egyszerű: Arra ami közelebb visz ahhoz, amit meghatároztál magadnak.
Mielőtt valamire energiát pazarolsz, tedd fel a szükséges kérdéseket:
-Hasznos ez számomra?
–Jó és kellemes érzéseket okoz, vagy nem?
–Valóban szükségem van rá?
–Fontos, vagy csak szokás?
Az emberek többsége pont ellenkezőleg cselekszik, azért fordít figyelmet valamire mert kíváncsi, vagy azt mondták neki, hogy szükséges, és csak azért tesz különböző dolgokat, mert megszokta.

3.Tudatunk nagy része az emberiség jelenlegi fejlődési szakaszában nem tudatos. Vagyis tudattalan. Azonban éppen ezért ez a tudattalan rész befolyásolja a tudatos irányítást és döntéseket. Ha egy átlagos embernek megnézhetnénk a tudatalattiját – amit akár egy hatalmas tartályhoz is hasonlíthatunk – hihetetlenül sok felesleges, haszontalan és nem utolsósorban negatív információt találnánk. Na mármost ezek
nemcsak, hogy befolyásolnak, hanem energiát vonnak el és súlyként húznak vissza.
Ezért két dolgot kell tenned:
A)Folyamatosan tisztítanod elmédet tudatosan, tudatalattid pedig utasításokkal, amit akár programozásnak is nevezhetnénk.

B)Figyelmed által olyan információkkal és élményekkel megtöltened ezt a tartályt, amely jó, hasznos és kapcsolatban áll életfeladatoddal.

Összefoglalva a három feladatot:
1.Tudatosság: Tudod mit akarsz, és hogyan valósítod meg.
2.Figyelemkoncentráció: Csak annak adsz energiát, ami jó, hasznos és előrevisz, egy fikarcnyi figyelmet sem fordítasz olyan dolgokra amik csak lefoglalják az időd, elméd és energiád, de semmit sem adnak.
3.Hasznosított tudattalan: Tudatalattidat kisöpröd és megtöltöd azzal ami lényeges és jó. Így a tudattalan energiák érted és nem ellened dolgoznak.

Nos, hogy érzed? Elméd olyan mint a lézer? Ha még nem, ne habozz,
koncentráld fénysugaraidat!

Bővebben a témáról itt.

Ha tetszett, lájkold, oszd meg és véleményezd!

Figyelemenergiával kapcsolatos: A tudatalatti passzív befolyásolása

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.