Főoldal » Freiwill Ádám: ismerkedési, párkapcsolati és társkeresési tanácsadó

Freiwill Ádám: ismerkedési, párkapcsolati és társkeresési tanácsadó

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Két barátnő találkozik egy forgalmas belvárosi kávézóban. Hamar szóba elegyednek, hogy kibeszéljék az elmúlt találkozásuk óta történt élményeket, eseményeket. Mindenféle téma feljön a beszélgetés folyamán, majd egyszer csak a sokak számára ismert és elmaradhatatlan téma következik: A nő-férfi kapcsolat. Jelen esetben a férfiak és a velük járó bonyodalmas lét, melynek útvesztőjében minden nő igyekszik eligazodni a lehető legjobban. Szó szót követ, majd az egyik nő felsóhajt bánatosan: „Miért nem lehet normális pasit találni ebben a világban?” Barátnője együtt érzően bólogat és helyesel. Sokunk számára ismerős jelenet, még akkor is, ha csak fültanúi vagyunk egy ilyen tartalmú beszélgetésnek. Az igazság az, hogy eme női kinyilvánításokba úton-útfélen bele lehet botlani, na de mégis van-e ennek bármilyen valóságtartalma, és ha igen mennyi? Tényleg nem léteznek normális férfiak vagy tán csak elfogytak az évek folyamán? Mi is kell a nőknek egyáltalán és milyen férfira vágynak?

A kérdés egyáltalán nem új keletű dolog, sőt mi több, rengeteg férfi fejében megfordul ez a gondolat, azonban sokan közülük nem keresik a választ. Egyesek azért nem, mert elkönyvelik a nőket olyannak, akiket sosem fog megérteni, míg mások tovább göngyölítik a kérdést és megfordítják azt. Hogyan legyek olyan férfi, amely vonzó a nők számára? Egyes férfiak ösztönből sikeresen ismerkednek, míg másoknak egy teljesen új szemléletmódot kell megtanulniuk, rengeteget gyakorolniuk, valamint életstílusukat egy teljes változásnak kell alávetniük, hogy a nők számára vonzó személyiséget tudjanak végül kialakítani.

Kérdés követ kérdést. Mit is kell pontosan csinálnom? Hogy kezdjem el? Kinek a segítségére számíthatok?

Azon férfiak számára, kiknek tanulniuk kell az ismerkedést, az udvarlást (mai nyelven mondva a csajozást), mert úgy érzik, hiányosságokkal küzdenek ezen a téren, bizony komoly feladattal kell szembenézniük. A történet egy fiatal sráccal kezdődik, aki egy napon ugyanezeket a kérdéseket tette föl magának.

Hogyan válhat ismerkedési tanácsadóvá egy olyan férfi, aki életében nem volt szociális, sem kimondottan vonzó külsejű és még a legkevésbé sem volt önbizalma? Bármennyire is furán hangzik, de ez a férfi ma a KarizMan.hu és a TalaldMegAFerfit.hu alapítója. Neve Freiwill Ádám, szakmájának neve: ismerkedési és társkeresési tanácsadó és mint sok más férfi, az önbizalom-növelés és a férfiasság tekintetében a lehető legmélyebbről jött, de életét közel 180 fokos fordulatban megváltoztatta és ma férfiak és nők ezrének oktatja az ismerkedés és párkapcsolat csínját-bínját.

A kezdetek:

Ádám sosem volt az a kimondottan szociális ember. Baráti társasága túlnyomórészt hozzá hasonló , nőknél sikertelen férfiakból állt, hiszen velük könnyen talált kapcsolódási pontot és remekül lehetett velük szórakozni. Az a gondolat, hogy a nők társaságát keresse vagy nőkkel ismerkedjen, eléggé távol állt tőle. Ugyanazokkal a problémákkal küzdött a kezdetekben, mint oly sok férfitársunk. Tapasztalat, továbbá ismerkedési élmények hiányában kifejezetten félt megszólítani ismeretlen nőket, különös tekintettel arra, hogy nem örvendett túl nagy népszerűségnek a másik nem körében. Mint minden nagy változás kezdetét, ezt is egy mondhatni rossz élmény hozta el egy “2 hetes kapcsolat” lezárása után, melynek a nő vetett véget, mondván, nem tudja pontosan mik az érzései. Tulajdonképpen ennyi elég volt ahhoz, hogy megkérdőjelezze eddigi viszonyát a nőkhöz és elkezdjen felépíteni egy új személyiséget.

Az első lépések:

Az első lépések mindig a legnehezebbek és nem volt ez másképp Ádámnál sem. Rengeteg pszichológiai és szociológiai irodalom tanulmányozását követően, illetve az ismerkedésben és párkapcsolatokban alapból sikeres emberek megfigyelésével megkezdődtek az első megpróbáltatások.

A dolgot tovább nehezítette, hogy mindeközben a meglévő barátai és ismerősei ellene fordultak, kiközösítették. Ennek jelei többnyire a közös programokból történő kiközösítésben és az egyre jobban megsűrűsödő kötekedésekben kezdtek el megmutatkozni.

Barátai elfordultak tőle és ellenségként kezdték el kezelni, azonban belső meggyőződésének és magába vetett bizalmának köszönhetően hitt abban, hogy el fogja érni a kitűzött céljait és képes lesz megváltozni. Ennek eredményeképpen rengeteg kudarcot és sikertelen megszólítást tudhat a háta mögött, de ezek mind-mind elszántságát szilárdították meg, mintsem eltántorítsák végső céljától, hogy férfiaknak és nőknek segítsen a társkeresésben és a férfi-női kapcsolat új szintre emelésében.

2009 óta több, mint 53.000-en iratkoztak fel a hírleveleire és vezeti saját trénercsapatát. Azóta több ezer embernek segített személyesen a tréningjein, coachingjain hatékonyan ismerkedni és egy értelmes párkapcsolatot találni. Sokan közülük azóta már boldog házasok, pár izgalmas sikersztorit pedig itt találhatsz Ádám ügyfeleitől

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.