Főoldal » “Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni.”

“Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni.”

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Amikor először olvastam a coach kifejezést, azt gondoltam magamban, na jó itt van egy angol kifejezés, amit nem értek (németet tanultam), mit jelenthet ez ?

Pénzügyi nevelés, az jó ötlet viszont!

Belemerültem Csilla bejegyzéseinek olvasására és rájöttem, hogy ki is a coach, miben tud nekem segíteni, és mi köze van a pénzügyi nevelésnek ehhez a kifejezéshez?

Himer Csilla oktat és nevel is.

Elsősorban gazdasági ismereteket, azon belül, pedig pénzügyi nevelést szorgalmaz alsó-felső szinteken egyaránt.

Nem csak gyerekek tanulhatnak tőle (bár a gyerekek pénzügyi nevelése szívügye), hanem minden kedves Olvasó nyerhet praktikákat mindennapi életéhez!

Előadásaival, bejegyzéseivel, blogoldalaival szorgalmazza, hogy mi minél jobban bánjunk pénzügyeinkkel, hasznos dolgokra költsük, hogyan spóroljunk, fektessük be pénzünket és még többet ad, magát adja az ismereteivel.

Csilla magánemberként is példakép lehet szemünkben, mert segítőkész, kedves, szorgalmas anya. Példakép nőtársaknak, anyáknak, pedagógusoknak, bloggereknek.

Mai világunkban, ahol igenis fontos a pénz megléte, vagy nem léte, ahol hitelek dőlnek be vagy hajszálon múlnak Csilla munkálkodása mondhatni aranyat érhet!

Bejegyzései változatosak, érthetőek, nevelőek, biztatóak, szórakozatóak (nyelvezetét értem, vezérképeit) és amit még garantálni tudok, hogy nem unalmasak!

Úgy vélem, hogy ennyi bevezető gondolat után ismerje meg maga a kedves Olvasó Himer Csilla szakmai munkásságát és személyét, idézve Őt: „Mert a jó(l)lét mindenkinek jár!”

 

Himer Csilla elérhetőségei:

 http://eznemjatek.com

 http://eletdesign.hu

 http://piq-koalicio.hu

 http://himercsilla.hu

https://www.felsofokon.hu/blog/eletdesign

 

Kedves Csilla!

Köszönöm , hogy írhattam Rólad!

Kérlek, hogy folytasd ezt az utat, amit elkezdtél, nagy szükségünk van Rád!

Üdvözlettel: Anita

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.