Főoldal » Hogyan fókuszálok?

Hogyan fókuszálok?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Sokszor olvasgatom Vida Ági bejegyzéseit a GAZDAGMAMI nevű oldalán. Nemrég ő tette fel a címben olvasható kérdést, én meg arra gondoltam, itt írom le a válaszomat.

Amit mindenkinek tudnia kell rólam, az az, hogy akkor tudok a gépen dolgozni, amikor a kisfiam alszik, a nagylányom pedig oviban van. (Vagy este későn, de olyankor nekem már nem igazán fog az agyam.) Viszont a jó ötletek nem csak akkor jönnek, amikor az én kicsikém a maga fél órácskáira lehunyja a szemét – ezért mindig van a kezem ügyében jegyzetfüzet. Bármi eszembe jut napközben, legyen az egy bejegyzés témája, egy elintézendő dolog vagy valami, aminek a neten kellene utánanézni, csak felírom, aztán amikor odajutok, nem kell gondolkodnom rajta, mit is akartam.

De hogy ne látszódjak túl tökéletesnek, elárulom, hogy több jegyzetem is van. Sajnos. Így néha azzal kell töltenem a drága időt, hogy keresem, melyikbe is írtam, amire épp szükségem van. Szóval van még hova fejlődnöm

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.