Főoldal » Hogyan lehet barátnőd és válhatsz sikeressé a csajozásban? A PUA.HU megmutatja!

Hogyan lehet barátnőd és válhatsz sikeressé a csajozásban? A PUA.HU megmutatja!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Miért is van az, hogy míg az egyik férfiért rajonganak a nők és egyszerre több vasat is tart a tűzben, addig a másik férfinak egy nő sem akad horogra? Mitől is lehet az, hogy míg az egyik férfi pár mondattal egyből fellobbantja a tüzet a nőben, addig a másik férfi egy órás stand-up comedy után sem vált ki különösebb érdeklődést.

Rengeteg férfi teszi fel magának ezeket a kérdéseket, de az esetek többségében megválaszolatlanul maradnak. Ugyanezen kérdésekből indult el a PUA.HU oldal is, melynek alapítója Mex, végül megválaszolta nekünk ezeket a kérdéseket. Sőt, még tovább is jutott.

Egészen odáig, hogy a PUA.HU csajozási közösség 2007-es alapítása óta több ezer férfinak segített abban, hogy hogyan is kell igazán csajozni és sikereket elérni a nőkkel való ismerkedésben. Mex, mint oly sok férfitársunk a nullás startkörről kezdte felépíteni személyiségét, és a legjobb élő példa rá, hogy a csajozás tanulható és bárki, bármilyen helyzetből meg tudja változtatni az életét pozitív irányban. Több ezer tanítványa bizonyítja, hogy anyagiaktól, kinézettől és a gátló berögződött gondolatoktól függetlenül lehet egy vonzó személyiséget kialakítani, mely segítségével rengeteg gyönyörű nővel ismerkedhetsz meg. A csodát ne mástól várt, mert a csoda benned van. A kérdés csak az, hogy kihozod-e magadból.

Képzeljünk el egy szituációt, melyben négy, a csajozásban abszolút sikertelen férfi ül egy söröző asztalánál. Téma követ témát, majd egyszer csak szóba kerülnek a nők és a csajozási tippek. Mind a négy férfi elmondja a maga-maga történetét, büszkélkedve újságolják el a többieknek legújabb hódítási sikereiket, majd örömmel nyugtázzák magukban, hogy ismét sikerült ezt a kellemetlen beszélgetést lezárni. Az összejövetel végeztével mindenki elköszön a másiktól és elindul hazafelé. Hazaúton mindegyikük végigpörgeti fejében, hogy mi is történt ezen a találkozón, milyen témák kerültek szóba. Mikor bevillan az a bizonyos „nők” téma, hirtelen beakad a lemez és valami megmagyarázhatatlan keserűség lesz úrrá az illetőn. Nagy sóhajokkal és a gondolat mihamarabbi elhessegetésével igyekszik felülkerekedni ezen a kiváltképp szívszorongató érzésen.

Talán te magad is voltál hasonló helyzetben, mikor beléd nyilalt a felismerés, hogy valami hiányzik az életedből és ez a valami nem más, mint a csajozás és utána egy barátnő. Minden férfi vágya, hogy olyan életet éljen, melynek szerves részét képezik a szebbnél-szebb lányok.

 

Ennél a pontnál két csoportba oszthatjuk a férfiakat.

 

Az egyik csoportba azok a férfiak tartoznak, akik sikeresek a nőknél. Ezek a férfiak szinte bárhol és bármilyen helyzetben tudnak ismerkedni és csajozni és a nők ellenállhatatlan vonzalmat éreznek irántuk.

 

A másik csoportba a kevésbé sikeres férfiak tartoznak, akik elenyésző mennyiségű vagy közel nulla sikert tudhatnak magukénak a csajozásban. Ezen férfiak azon hímek táborát bővítik, akik a maroknyi „igazi férfiak” malmára hajtják a vizet.

 

Gondolom, kérdeznem sem kell, hogy melyik csoportba szeretnél tartozni.

 

Szokták mondani, hogy az életben minden embernek meg van a saját maga problémája, amivel szembe kell néznie nap, mint nap. Problémáink jellegét, illetve hogy mit is tekintünk problémának, tulajdonképpen a személyiségünk határozza meg. Milyen a világnézetünk? Milyen értékeket és sérüléseket hoztunk magunkkal gyermekkorunkból? Mennyire vagyunk nyitottak az emberekre és a világra?

A problémák jelentős része sajnos csak felületi szinten van kezelve, de sosem jut el az illető személy odáig, hogy problémájának a forrásáig merüljön le, holott ez volna a kulcs, az első lépés a megoldás felé. A csajozásban sikertelen férfiak alacsony önbizalommal rendelkeznek, állandóan csak csajozós dumákat keresnek és valamilyen oknál fogva meg vannak róla győződve, hogy ők nem eléggé jók ehhez. Legjellemzőbb kifogás

 • Nem vagyok eléggé jóképű. Nem nézek ki jól

 • Nekem ez úgysem sikerülne.

 • Le fognak rázni. Nem szeretnék visszautasítást, mert az fáj.

 • Nincs elég pénzem. A nőknek a pénzes pasik kellenek

 • Miről beszélgetnék egy nővel, nem is tudok mit mondani neki, nincsen jó csajozós szövegem, dumám.

 

A kifogásokat naphosszáig lehetne sorolni, de nem azt szeretnénk, hogy kifogásokat gyűjtsél. Nagy valószínűséggel azért olvasod ezeket a sorokat, hogy megoldást találjál az életednek egy égető kérdésére, a férfiak nagy részét érintő problémára, melynek neve a csajozás és a barátnőszerzés mikéntje-hogyanja.

Megnyugtatlak, hogy egy percig sincs okod csüggedni, mert a problémáddal nem vagy egyedül és igen, van megoldás rá! Maga a felismerés és annak belátása, hogy mentőövre van szükséged a csajozásban, már fél siker a megoldás felé.

A PUA.HU csapata olyan férfiaknak nyújt segítséget, akik szeretnének egy teljesen új életformát, melyben a negatív gondolatoktól mentes, felszabadult életérzés és fejlődés várja őket. Egy új belső embert, egy igazi férfit és egy átváltozást kínálnak neked, melynek a segítségével bármilyen helyzetben képes vagy a nőkkel ismerkedni. Semmi hókuszpókra és varázslatra nem kell gondolnod, csak olyan technikák és szemléletmód elsajátítására, melyet bármely férfi meg tud érteni és alkalmazni.

Ha eddig bármilyen kifogásod lett volna, akkor javaslom, felejtsd el az összeset. Sok férfi abban a tévhitben él, hogy a csajozáshoz neki sportosnak, fiatalnak, jóképűnek kell lennie, akinek mind a két zsebében egy-egy köteg húszezres pihen és épp a Ferrari F50-éhez igyekszik. Sem a pénz és sem a vagyon nem fogja meghozni a megváltást neked. Egyetlen egy dologgal tudsz hatalmasat változtatni az életedben, ha a személyiségedet és a hozzáállásodat átformálod.

Pontosan ebben nyújt neked segítséget Mex Deluxe és csapata, hogy tökéletesre fejlesztett technikáikat átadva, a villámgyors fejlődés útjára léphessél. Ha az a vágyad, hogy pár nap vagy akár pár hét múlva már magabiztosan szólítsál meg lányokat, vagy már van rutinod, de úgy érzed, hogy még több fejlődésre van szükséged, akkor a legjobb helyen jársz.

Amit nyújtanak neked:

 • Gyakorlatorientált ismerkedési tréning, amivel hihetetlen gyorsasággal érhetsz el sikereket a lányoknál.

 • Segítenek benne, hogyan tudsz 180 fokot változtatni a gondolkodásmódodon pozitív irányban.

 • Olyan technikák és tippek, melyek már több ezer tanítványunknak hoztak barátnőt.

 • Sziklaszilárd magabiztosság és önbizalom.

 • Nappali és éjszakai terepgyakorlatok (hogy lásd, hogy ők nem csak beszélnek róla, hanem meg is mutatják, hogyan csináld).

 • Online társkeresési tanácsok, minden a facebook-on, tinderen és más randizós, társkeresős oldalakon való ismerkedésről

 • Egy szociálisabb és felszabadultabb életforma.

 • Egy motiváló közösséghez tartozás, ahol minden ember egymást segíti.

A nőknek olyan férfira van szüksége, akire fel tudnak nézni és akire támaszkodhatnak bármilyen helyzetben. Csak rajtad múlik, hogy olyan férfivá válj, és olyan személyiséget alakítsál ki, mellyel automatikusan bevonzod a nőket az életedbe, mert érezni fogják, hogy benned meg van az az erő és férfiasság, amit keresnek.

 

Ha most még azt gondolod, hogy nem vagy rá képes vagy menthetetlennek érzed magad a csajozás terén, akkor javaslom, látogasd meg őket mihamarabb és csalódj magadban pozitívan egy nagyon kellemeset!

 

Olyan gyakorlatias és intenzív ismerkedési képzést nyújtanak neked, ami a szó szoros értelmében felforgatja az összes negatív meggyőződésedet, amit eddig gondoltál önmagadról.

 

Válogatott trénereik és oktatóik, akik ugyanezt az utat járták be és a nulláról indultak, közösen adják neked a barátnőszerzés kulcsát, mindezt könnyen elsajátítható és alkalmazható formában. Ők nem csak beszélnek róla, hogyan kell csajozni, hanem lépésről lépésre meg is mutatják neked a gyakorlatban, hogyan is csináld. Képzéseiről olyan tudás és gyakorlat birtokában térhetsz haza, mellyel akár azonnali sikereket tudsz elérni a nőknél. És ezt én, egy volt tanítványuk mondom. Én kipróbáltam és sikerült, most rajtad a sor!

szerző: Dr. Pálvölgyi Benedek

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.