Főoldal » Jól éreztem magamat,- avagy egy alternatív nyitókonferencia rövid beszámolója

Jól éreztem magamat,- avagy egy alternatív nyitókonferencia rövid beszámolója

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.


                                                       

Igen! Ha summázni akarnám a PIL Akadémia jan 28-ikai nyitókonferenciáját, csupán ennyit mondanék. Ámde olyan esemény részese lehettem, amely megérdemli a kissé részletesebb történetmesélést. Íme:

http://voicethread.com/?#u1460620.b2669511.i14121070 

Sietve igyekszem hozzátenni, kis képes krónikám közel sem fedi mindazt, ami még ezen a nem mindennapi konferencián történt . Voltak olyan percek, amikor olyan izgalmas pillanatokat éltem át, hogy a fényképezőgépemről teljesen megfelejtkeztem . Ilyen volt pl. az IKT rapidrandi eseménye is, ahol  csoportokban egymásnak mutattuk be a magunkkal hozott kedvenc IKT eszközeinket. Vagy pl. a délutáni oktatószoftveres workschop-ról sincs felvételem, mert akkor a fotomontázs készítés, és a Microsoft OneNote alkalmazásainak  rejtelmeiben voltam kissé elfelejtkezve. 
Úgy gondolom, most beszámolómnak végére kell, hogy érjek. Írni, de olvasni sincs több időnk napi tevékenységeink közepette. A jól ismert mondással fejezem be: “folytatása következik…” “Senki ne menjen messzire…”
A “Kétszázak” nevében köszönöm Mindazoknak, akik lehetővé tették számunkra a PIL Akadémián való részvételt! Abban a reményben vagyok, hogy ez az esemény csupán a kezdete annak  a közös építőmunkának, amelybe egyre több és több pedagógustársunk kapcsolódhat be. 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.