Főoldal » Kamaszhobbi – lobbi

Kamaszhobbi – lobbi

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ötödik születésnapját ünnepli az a ragyogó vállalkozás, mely az Országos Osztálykirándulás kezdeményezésből – mely a hazai oktatási intézmények tanulmányi kirándulásainak gyűjtőprogramja – nőtt mára Kamaszfesztivállá. Számos érdekes, újszerű és hiánypótló rendezvénnyel támogatja az érintett korosztály szabadidejének hasznos eltöltését, legszebb iskolás éveik színesebbé tételét. Felhívásukra már többször megmozdult a kamaszvilág, érdemjegyeket javítottak osztályok, sikerült olyan közösségeket kovácsolni, hogy elnyerhették a „legszuperebb osztály” címet is.

A szervezők jó szándékú, közösségformáló gondolatai mindenképpen követésre méltóak. A megváltozott társadalmi viszonyok és ennek függvényében változó értékrendek orientáció nélkül parttalanná válhatnak. Öröm látni és tapasztalni, hogy a megszokottól eltérő módon is lehet a felső tagozatos és középiskolás korosztályt olyan tettekre sarkallni, mely egyrészt egészséges versenyszellem kialakításával, másrészt az érdeklődés felkeltésével mederbe tereli kitörni készülő „csikó-erőiket”.

Szeptember 9-én érdekes esemény színhelye lesz a budapesti Zöld Pardon. Számos programmal várják az érdeklődőket a „Találd meg a hobbidat!” eseményre.

Az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő  rendezvény célja: a 12-18 éves korosztály számára érdekes és hasznos elfoglaltságok felsorakoztatása és bemutatása.

A rendezvényen szakkörök, klubok, szervezetek, művelődési házak szakemberei érkeznek „kincseikkel”, melyeket felkínálnak az érdeklődő kamaszok számára.

Szeptember eleje az iskolakezdés időszaka, az új tervek, elképzelések megvalósításának a kezdete. A rendezvény segítséget nyújt a választáshoz. Az érintett korosztály életkori sajátosságaiból adódóan fontos a színes, élvezetes, érdeklődést felkeltő bemutatás.

Arról, hogy a program ez igazán jó „buli” legyen, a szervezők gondoskodnak. A nap folyamán közel ezer diák érdeklődésére számítva több helyszínen folynak az események. Kiscsoportos előadások, hobbibemutatók, interaktív játszóházak és kiállítások valódi forgataggá varázsolják a teret. A hangulat fokozására színpadi bemutatók, bűvészkedés, színjátszás, tánc- és musical előadások és diákzenekarok fellépése szolgál.

Minden együtt lesz szeptember második péntekjén ahhoz, hogy ezer diák a következő tanévben hasznos, az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságra leljen. A „kincsek” terítékre kerülnek, a lehetőség adott.

A szervezők bővebb felvilágosítással szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére.

info@kamasfesztival.hu

A szabadidő hasznos eltöltésének lelkes híveként és két évtizedes tapasztalattal a vállamon, reménykedem abban, hogy manapság is megérkezhet az érintettekhez az üzenet.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.