Főoldal » KarizMan Tábor – Ismerkedési és Önbizalom Tábor Férfiaknak

KarizMan Tábor – Ismerkedési és Önbizalom Tábor Férfiaknak

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A tábor gyökerei 2009-ben kezdődtek nyáron a balatoni főszezonban Siófokon. Azóta minden évben, minden nyáron teltházzal találkozik egy csapat kiválasztott férfi egy nemes cél érdekében: teljesebb férfivé válni.

Miért érdemes ott lenned férfiként a KarizMan Férfi Önbizalom táborban?

  • Az elmúlt 7 tábor közel 250 résztvevőjéből mindenki hatalmas önbizalom növekedés, teljes gondolkodásmód és életmódbeli változásokról számolt be ahogyan a RTL Fókusz – nálunk forgatott videójában is láthatod. Ez mind számodra is valóra válhat, ha jelentkezel.
  • Mert Freiwill Ádám ismerkedési coach vezetésével felejthetetlen hangulatú előadásokon, beszélgetéseken, önbizalomnövelő terepgyakorlatokon és programokon vehetsz részt, mely során új barátokat szerezhetsz. Leendő társaiddal ugyan amiatt a “probléma és vágy” miatt vesztek részt a KarizMan táborban: férfiasabb férfivá válni az ismerkedésben, párkapcsolatban, az életben. Ezek az új barátok ott lesznek, ha megbotlasz, ugyan úgy ott ott lesznek melletted, mint a KarizMan oktatók (önbizalom és férfiasság tréningeken és mindig segítséget nyújtanak majd neked.
  • Mert minden nyáron Siófokon bulizik több ezer elbűvölően vonzó, szép és nem utolsó sorban szingli hölgy, akiknek – a megszólítása és megismerése a tábor végére számodra is gyerekjáték lesz valamint – azaz életed nőjének a meghódítása csak rád vár.
  • Mert garantáltan vár Rád egy hét folyamatos fejlődés, melyek során hasonlóan előző sok ezer tanítványainkhoz, te is képes leszel átlépni a korlátaid, legyőzni korábbi gátlásaid és félelmeid, és egy teljesen új, vonzóbb férfiként távozol majd.
  • Mert az előbb említett fejlődés elérésének érdekében nappali és éjszakai terepoktatás vár rád olyan profi és hiteles ismerkedési trénerekkel a hátad mögött, akik több, mint 10 éve tanítanak és hasznos tanácsokkal látnak el a barátnőszerzés és ismerkedés fortélyairól.
  • Ez nem egy csajozási vagy ismerkedési tábor, hanem sokkal inkább egy férfiasság tábor, melynek célja sokkal összetettebb annál, minthogy kalandokat vagy azonnali sikereket garantáljun számodra a nőknél. A fő célja inkább a belső önbizalmad növelése, és ezen keresztül olyan álmok és sikerélmények elérése az életedben (karrier, párkapcsolat, emberi kapcsolatok erén), amikre korábba gondolni sem mertél volna.

Tehát a tábor nemcsak a nők meghódításában nyújt neked hatalmas segítséget, hanem segít a férfiasságod fejlesztésében, és nem utolsó sorban a  magánéletedben és a mindennapjaidban is jóval kiegyensúlyozottabb leszel, mint voltál.

Az igazi, belső önbizalom fejlesztése az egyik legfontosabb emberi alappillér.

Amennyiben kedvet kaptál a KarizMan Férfiasság és Férfi Erő Táborhoz, téged is sok szeretettel várunk 2017-ben.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.