Főoldal » Különleges képzések, különleges továbbképzések – REÁL MEDIÁTOR AKADÉMIA Budapesten

Különleges képzések, különleges továbbképzések – REÁL MEDIÁTOR AKADÉMIA Budapesten

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Józan észérvek vezettek oda, hogy komoly szakmai műhelyek életre keltik saját szakmai irányzatukat és képzési metódusokat bemutató különleges felnőttképzési színtereiket az akadémiákat!

Ezek az érvek: a nagy mennyiségű új jogi szabály létrejötte, az igazságszolgáltatás megdrágulása, a polgárok közötti jogvitakultúra változásai, európai gazdasági környezet elvárásai stb.

Munkaerőpiac változásai szintén óriási igényt mutatnak fel a diplomás, gyakorlattal rendelkező munkavállalók átképzéseiben.

A különleges továbbképzések területén a mediáció, a reálmediáció egyszerre hozhat létre munkahelyeket, vállalkozásokat és egyszerre segíti a lakosság jogi kiszolgáltatottságának enyhítését!

Az önálló, független mediáció – híd a jogalkotás, jogalkalmazás és a jogkövetők között –  európai szemlélettel.

Mediátor akadémia a különleges felnőttképzések színtereinek egyike, ahol a naponta élő piaci tapasztalat ötvöződik a szakmai elméleti ismeretekkel.

Külön kihívást jelent a továbbképzésre jelentkezők számára, hogyan lépjenek az ügyfelek elé, a piaci törvények közé!

Budapesten a reálmediátorok akadémiája célkitűzése, hogy az ott folyó különleges továbbképzés új mediátor irodák megnyílását segítse elő a mediátorok jobb ismertsége mellett.

Speciális ismereteket nyújtanak már mediációval összefüggésben alapismereteket szerzettek számára.

A REÁL MEDIÁTOR AKADÉMIA szakmai munkáját , oktatói hátterét támogatja a Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ, a Családi Válságban Élők és Egyedülállók Országos Jogvédő Szervezete és további szakmai szereplők.

Hogyan legyek szolgáltató mediátor? A mediátorok akadémiái erre a kérdésre eltérő módszertan alapján keresnek választ.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?