Főoldal » Légy jó birka!

Légy jó birka!

Légy jó birka

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

     Kelj fel! Hallgasd meg a híreket! Igyál kávét! Menj dolgozni! Figyeld, amit mások csinálnak és te is tedd azt! Csak azt hidd el, amit „mindenki” hisz. Délután is dolgozzál sokat, vagy ha nem megy szórakozzál, esetleg idd le magad, a fontos, hogy valamilyen csoporthoz tartozzál.
Csak abban higgy, amit a tévében és a rádióban mondanak és az újságok írnak. Azt hidd el, amit az iskolában tanítottak. Nincsen más, csak amit a szemeddel látsz, akik azt mondják, léteznek más világok, sarlatánok! De ha te vallásos vagy, akkor úgy van, viselkedj rendesen, akkor életed után a mennyországba jutsz, a többiek, akik meg hitetlenek voltak, mind a pokolra jutnak és slussz!
A siker csak egyes embereknek jár. Ha te nem tartozol oda, fogadd el, hogy nem vagy szerencsés. Gazdag csak szerencsével, csalással, zsiványsággal, hízelgéssel és csalárd kapcsolatokkal lehetsz. Csak annyit érsz, amennyi hasznot hozol a társadalomnak.

 

Ne gondolkodj!

El ne gondolkodj az élet értelmén! Még megtébolyodnál. Szépen fogadd el, amit az iskolában tanítottak és nézd meg mások mit csinálnak, aztán kövesd a példájukat! Ha nem így teszel, meg fogunk vetni és ki fogunk közösíteni. Állj be a sorba és panaszkodj velünk együtt! Vagy szidjuk együtt a kormányt! A lényeg, hogy sose lógjál ki a sorból. Olyan vagy, mint mindenki más. Annyit is érsz: semmit. Majd ha elpatkolsz, szépen eltemetnek – ha lesz hova – aztán elfelejtenek, mintha nem is lettél volna.

Csak akkor tegyél jót, ha hasznod származik belőle. Vagy akkor, ha ez a divat, ez a menő. Az a dolgod, hogy tisztességesen dolgozz a nyugdíjig, aztán maradj csendben és várd az elmúlást. Minden hétköznap reggel ülj fel a buszra, menj a munkahelyedre, csináld azt, amit mindig, utána utazz haza, tedd azt, amit mindig, aztán mindennap ismételd. Valahogy csak eltelik az életed. Ha szerencsés vagy, belenyugszol, ha nem, akkor szenvedsz. Nincs más lehetőséged. Vállalkozni a haszonlesők, lázadók, minden hájjal megkent gazfickók szoktak.
Ez így természetes. Mindenki ezt csinálja. Először iskolába kell járnod, hogy megtanuld a kötelességeid, utána a nyugdíjig dolgoznod, mint minden normális embernek. Közben javasolt a házasság és gyermekek, mert ha kihagyod, haszontalan vagy.

Sose higgy azoknak, akik azt mondják, többre viheted, vagy lehet másképp élni. Az csak az egyes szerencséseknek megy. Vedd tudomásul, hogy te nem vagy az. Szépen elmész dolgozni, mint minden normális ember és nem számít, mit szeretsz, vagy milyen képességeid vannak. A fontos, hogy a rád kirótt feladatot véghezvidd, mint a többiek és akkor elfogadunk. Ott lehetsz közöttünk és azt teheted amit mi. Ami természetes és mindennap csináljuk. Mi jó polgárok vagyunk. Tiszteljük az iskolában tanultakat, elhisszük amit a média mond és nem figyelünk hamis belső érzéseinkre. Megvetjük azokat, akik bedőlnek azoknak, akik azt mondják, hogy másképp is élhetnénk.

 

Ha kötelezettséged megtetted…

Az élet sok korláttal és szenvedéssel jár. De ha engedelmeskedsz a társadalmi elvárásoknak, csökkentheted a szenvedést és jó kisfiú (kislány) lehetsz. Akkor talán kaphatsz egy simogatást. De ha te rosszalkodsz és ki akarsz törni a hétköznapokból, jaj neked! Nem fogunk szeretni, nem segítünk, kibeszélünk a hátad mögött és ha valami csalás folytán sikerül amit akartál, utálni fogunk!

Tessék, szépen fogadd el, amit mondunk! Csodák nincsenek! Szerencsés emberek és becsapások vannak. Neked az a dolgod, hogy azt tedd, amit elvárunk tőled. Ne vágyj túl nagyra, ha nincs szerencséd, úgyis elbuksz. Minden egyes évvel csökkennek az esélyeid és minden évtizeddel gyengébb, esetlenebb, lassabb, ügyetlenebb és vénebb leszel! Ha te azt hiszed, különleges vagy, kinevetünk! Térj észhez és tedd azt amit mi. Ha nem így teszel, nem tudunk mit kezdeni veled és nem erősítesz minket. Támadni fogunk, vagy elhagyni, hogy újra megtérj közénk és nekünk add az energiádat.

Ebben a világban a pénz az úr. Ha kevés pénzed van, maradj csendben és ne ficánkolj. Ne akarj befektetni, mert az csak egyesek kiváltsága. Ha nem tudsz jól „nyalni”, maradsz, amilyen helyzetben voltál. Törekedj arra, hogy legyen mit enned, legyen fedél a fejed felett, szerencsés esetben egy társad és elégedj meg ezzel. Ne gondolkodjál túl sokat és ne akarjál nagy dolgokat tenni. Te is csak egy vagy a sok közül és ezt fogadd el!
Íme a terv, amit neked szántunk:
Nőj fel! Alapíts családot! Neveljél fel gyermekeket, hogy szolgálják a rendszert! Öregedjél meg! Természetes, hogy sok betegséged lesz, de ezzel is szolgálod az egészségügyi rendszert, munkát adsz és lehetőséget sok-sok gyógyszer eladására, hogy gazdagodjon a gyógyszeripar. Aztán ha úgy érzed, minden társadalom iránti kötelezettséged megtetted, halj meg! Többé nem hajtasz hasznot és nincs szükségünk rád!

Kapcsolódó cikk: Ezek az emberek mind téged olvasnak? Ennyi birkát!

Ha tetszett, lájkold, oszd meg és véleményezd!

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.