Főoldal » Mediáció tanulás – Mediátorok Akadémiája önálló szakterületekkel

Mediáció tanulás – Mediátorok Akadémiája önálló szakterületekkel

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.
Mediáció tanulás általában két alapvető motivációval történik:
– Általános érdeklődés, tájékozódás
– Mediátor szakma megszerzésének aktív célja
A mediáció tanulás több iskolában zajlik Magyarországon. Tapasztalat, hogy állandó önképzés különleges szakmodulok nélkül nehezen válik az alaptájékozottság használható gyakorlattá.
Diplomások számára új egzisztencia lehetősége, új szakmai irány megnyílása az igazságügyi közvetítő képzés a NOVUM Mediátorok Akadémiáján.

Mediátor lehet az, aki elhivatott a mások vitáiban való semleges, szakszerű részvételre az egyezség kereteinek megfelelő módszertannal való megteremtésére.

JELENTKEZÉS MEDIÁTOR AKADÉMIÁRA

Mediátor akadémiánkon olyan oktatókkal dolgozunk, akik az elmúlt 10 évben Magyarországon a szolgáltató mediátori tevékenységet praxis szerűen is végezték, ill. oktattak, tanítottak, szakíróként dolgoztak.

Ennek köszönhetően a nemzetközi kitekintés mellett a konfliktuskezelés valódi hazai vállalkozói praxis gyakorlatát és általuk kidolgozott módszerét adják át a képzésben a hallgatóknak.

A képzés elvégzése után Ön megnyithatja saját hivatalos igazságügyi közvetítői irodáját városában, megyéjében.

Mediáció alkalmazása a legfőbb ismeret, de a képzésünk kitér a kezdő mediátor vállalkozás nehézségeire és szakmai titkaira.

A képzés során megszerzett ismeretek, kompetenciák birtokában a hallgatók képesek lesznek mediációs (közvetítői) eljárás lefolytatására (így különösen a gyámügy, családjog, polgári, gazdasági és munkaügyi viták, egészségügy, oktatás területén).

Tájékozódjon oldalunkon tovább és legyen Ön is általános közvetítő (TFKKE reálmediátor)! Képzésünk FAT és KIM elismertséggel rendelkezik.

forrás: mediatorakademia.csapata.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.