Főoldal » Mire jó a Cashflow játék? Miért lenne hasznos Neked is?

Mire jó a Cashflow játék? Miért lenne hasznos Neked is?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Cashflow játék azon tévhitek lerombolására hivatott, amellyel az emberek önmagukat korlátozzák, és amellyel maguk előtt zárják be a meggazdagodás felé vezető ajtókat. „A pénz nem boldogít” – szokták mondani, mégis mindenki egész életében a pénzt hajtja. A pénz valóban nem a legfontosabb dolog az életben, de mindenre befolyással van. A pénz csupán eszköz arra, hogy teljes és minőségi életet élhessünk. Mit csinálnál, ha már nem az lenne a legfontosabb, hogy pénzt keress? A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy végig azért dolgozik, hogy pénzt keressen, és nem marad ideje álmodozni, megtapasztalni a valódi boldogságot. Robert Kiyosaki egyik legfontosabb tanítása a gazdagság eléréséhez, hogy ne mi dolgozzunk a pénzért, hanem a pénz dolgozzon nekünk. A Cashflow játék azt tanítja meg, hogyan érheted ezt el!

 

A Cashflow játék célja, hogy a befektetni vágyóknak, a tudatosabb pénzügyi gondolkodásmódot keresőknek megtanítsa az eszközökből származó cashflow kontrollját, ennek megalapozásához pedig fejlessze a pénzügyi intelligenciát. Ez nem könnyű, de akik megtanulták, azt állítják, gyökeresen megváltozott az életük, pénzügyeiket, befektetéseiket képesek tudatosan irányítani.

A Cashflow játék új és változatos pénzügyi lehetőségek kitalálására és megvalósítására “kényszerít”, továbbá megtanítja a pénz működését is. Cashflow közben megismerkedsz az eredmény- és a mérlegkimutatás közötti összefüggésekkel. Megtanulod, hogyan áramlik a pénz a kettő között, és hogyan haladhatsz előre a gazdagsághoz vezető úton azáltal, hogy havi készpénzáramlásodat növeled az eszközök felhasználásával, amíg passzív jövedelmed meg nem haladja havi kiadásaidat. A Cashflow úgy van megszerkesztve, hogy minden résztvevőnek azonnali visszajelzést ad, tükröt állít elé.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.