Főoldal » Országismertető

Országismertető

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Főként a csatlakozás után egyre több igény merült fel arra nézve, hogy szükség lenne egy mindenki által hozzáférhető olyan adatbázisra, amely az alapvető adatokon kívül kulturális, művészeti, történelmi, gazdasági bepillantást nyújt az egyes tagországok életébe.

Ezért a Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Europe Direct Hálózat Hajdú-Bihar Megyei Európai Információs Pontja a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtárral történő együttműködése eredményeként hozta létre a http://www.hbmk.hu/eu25/ címen található honlapot.

A weboldal nagyon röviden, de lényegretörően megismertet bennünket nemcsak az ország földrajzi adataival, hanem többek között ünnepnapjaival, leghíresebb embereivel, gasztronómiájával is. Találhatunk itt utazási információkat és nem utolsósorban betekintést nyerhetünk az egyes országok oktatási rendszerének felépítésébe is.

A további tájékozódást a rövid leírások mellett különböző, a témához kötődő honlapok linkjei segítik.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.