Főoldal » Pályaválasztási napot tart középiskolásoknak az ELTE

Pályaválasztási napot tart középiskolásoknak az ELTE

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Budapest, 2013. szeptember 28., szombat (MTI) – A felvételi eljárással és az egyetemi keretszámokkal kapcsolatos alapvető információkról tájékozódhatnak az érdeklődő középiskolások október 9-én, a fővárosban az ELTE pályaválasztási napján.

Az intézmény MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a rendezvény célja, hogy az érettségiző diákok jól tájékozottan, felkészülten kezdhessenek neki a pályaválasztásnak, így már az egyetemi nyílt napokra releváns, konkrét kérdésekkel érkezhessenek.
A pályaválasztási napot Mezey Barna, az ELTE rektora nyitja meg, ezt az egyetem nyolc karának bemutatóórái követik, majd a Felvi munkatársa tart előadást a pontszámításról és a jelentkezésekről.
A program alatt többek között az ELTE EHÖK, az ELTE Karrierközpont, az ELTE Alumni, a karok, a Diákhitel Központ, a HÖOK Mentorprogram, a BEAC és a Kortárs Segítő Csoport standjai várják a látogatókat.
A részletes program, valamint a pontos helyszín és időpont megtalálható az ELTE Karrierközpont honlapján (http://karrierkozpont.elte.hu/).

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.