Főoldal » PIL Akadémia – ” a tett színhelye”…

PIL Akadémia – ” a tett színhelye”…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

PIL Akadémia élménydús nyitókonferenciája után folytatódnak dolgos hétköznapjaink. Szétszéledtünk a szélrózsa minden irányába, ám a kapcsolat tovább folytatódik, csak éppen nem offline, hanem online állapotban.  Virtuális találkozóhelyünk a Pilnetwork nevet viseli. S hogy mi minden történik “berkeinken belül”, azt mentorunk, Nádori Gergely emígyen meséli:


javascript:mctmp(0);


Úgy gondolom, rohanó világunkban egyre inkább felismerjük az eLearning jó lehetőségét. Hiszen akkor, amikor időbeli és más egyéb vonatkozású korlátaink nem engedik meg a sűrű személyes találkozást, egyszer csak azon vesszük észre magunkat, hogy a tudás, a közösséghez tartozás különös jó érzése “házhoz jön”… Csak ki kell nyitnunk kis notebookunkat, és máris kitágul a világ előttünk… Kommunikálhatunk, tanulhatunk, tartalmakat oszthatunk meg egymással. Építhetjük azt a közösséget, akiknél már nem akadály a személyes találkozás hiánya. S ha egyszer-egyszer szemtől -szembe  is   megadatik ez a lehetőség,  annál nagyobb lesz az élményünk,  örömünk. 

Tehát kedves PIL Akadémiás Társaim! Találkozunk a “fedélzeten”, vagyis a Pilnetwork felületén!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.