Főoldal » Remek gitártanulási lehetőség kezdőknek

Remek gitártanulási lehetőség kezdőknek

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A zene már évezredek óta az ember egyik legszebb és legintenzívebb kifejezőeszköze. Az érzelmek széles spektumán keresztül tudja végigvezetni a hallgatót, ezáltal olykor szórakoztatva gyönyörködtet, máskor pedig katarzist nyújtva felemel. A zene hallatán a legtöbb ember szívesen táncra perdülne, vagy ha nem is, akkor legalább ösztönösen bólogatni kezd a muzsika ritmusára. Nem csoda, ha emiatt rengeteg ember hőn áhított vágya, hogy megtanuljon zenélni, és a kedvenc dalait valamilyen hangszeren eljátszhassa.

A legnépszerűbb ilyen hangszer manapság egyértelműen a gitár. Könnyen és gyorsan el lehet sajátítani a gitározás alapjait, amit a Gitarozom.com segítségével akár 2-3 hónap alatt magadévá tehetsz. Hogyha feliratkozol az ingyenes online tanfolyamra, akkor egyből hozzáférhetsz az ingyenes gitárleckékhez, és az internetes felületünkön azonnal nekifoghatsz a gitár tanuláshoz és profi oktatóvideóinkban átadott tudás elasajátítához.

A gitároktatás igénybevételének lehetőséggel már több mint 50000 tanítványunk élt. Viszont sose feledd, hogy a sikeres előrehaladáshoz és fejlődéshez nagyon fontos a következetes gyakorlás. Ez nem jelenti azt feltétlenül, hogy minden nap órákon keresztül fejleszd a girátudásod (ami persze későbbiekben egy hasznos cél lehet) de kezdetben elég, ha napi 15 percet rászánsz a tanulásra. Valljuk be, ennyi ideje mindenkinek van. Viszont annak ellenére, hogy mennyire kevésnek tűnik ez az idő, jelentősen hozzásegít a kívánt eredményhez. Akármennyire is hihetetlennek hangozhat elsőre, de többet érsz el napi 15 perc gyakorlással, mint ha hetente egy alkalommal megállás nélkül gitároznál két órát. A lényeg, hogy a 0-tól valamennyivel többet gyakorolj. Mert ezáltal fogsz haladni és fejlődni.

Hogyha már az ingyenes oktatóanyagokon és az alapokon túl vagy, javasoljuk, hogy a további ingyenes gitárleckéket is vedd szemügyre. A gitár akkordtáblázat segítségével, valamint 125 leckén és 327 fogáson keresztül elsajátíthatod a gitározás minden csínját-bínját. Akkordjátékokat, ritmusgyakorlatokat, a legnépszerűbb zenei stílusok fogásait tanulhatod meg, különböző gitártechnikákat gyakorolhatsz be: változatos pengetési módokat, a nyújtást, a gitár akkordok hangokra bontását, üveghangok megszólaltatását, és még ezeken kívül is számos hasznos technikát. Mindent megtudhatsz a gitár hangolásról, a gitártípusokról, és a tabulátor olvasásáról is.

Érthető módon sokunkban ott motoszkál a félelem, hogy mi van, ha nincs jó fülünk a zenéhez, hogy lehet, még a gitár hangolás sem fog menni. Mi van, ha emiatt nem fog sikerülni? Ettől semmiképp sem érdemes tartani. Tökéletes zenei hallás és ritmusérzék nélkül is sikerrel járhatsz a gitár tanulás során. A Gitarozom.com által nyújtott gitároktatás segítségével remek gyakorlatokat tanulhatsz meg, amelyek hozzásegítenek a folyamatos fejlődéshez.

Elképzelhető, hogy – mint sokan mások – attól tartasz, túl ügyetlenek az ujjaid. Viszont ebben az esetben sincs mitől tartanod! Türelemmel és a megfelelő gyakorlatok rendszeres elvégzésével ezt is kiküszöbölheted! Ráadásul Te azzal az előnnyel indulsz, hogy neked nem kell éveken át unalmas szolfézs, – és kottagyakorlatokkal bíbelődnöd. A Gitarozom.com-nál a fejlődés garantáltan együtt jár a sikerélménnyel. Az évekig tartót sóvárgás helyett azonnal átadhatod magad a kedvenc dalaidnak, és elkezdheted megtanulni őket.

A szolfézs órákon gyakran rengeteg felesleges zeneelméleti tudással akarják teletömni az ember fejét. Bizonyos tanárok időnként nehezen követhetően és nem is annyira izgalmas módon magyarázzák el a tananyagot. Ezzel szemben a Gitarozom.com-on érthető és könnyen követhető magyarázatot kapsz. A profi gitároktató videók 100%-ban csak gyakorlatok tartalmaznak, amik bőven elegendőek egy kezdő hobbigitáros számára. Nem kell fölösleges zeneelméletet bemagolnod, tőlünk a lényeget kapod meg röviden, tömören, érhetően. Bárhol, bármikor tudsz tanulni, a saját időbeosztásod alapján döntöd el, mikor gyakorolsz, így nem függsz senkitől, és még attól sem kell tartanod, hogy elkésel, és előre meghatározott órákon sem kell megjelenned. Hogyha tanárhoz járnál, nagyon kellene fókuszálnod arra, amit mond, akár szorgosan jegyzetelni, hiszen általában nem szeretik magukat ismételni, és csak egyszer hallanád, amit mond. Viszont az oktatóvideóinkat újra meghallgathatod, visszatekerheted, akár le is lassíthatod, megállíthatod, ha úgy érzed, alaposabb szemrevételezésre van szükséged.

Sokan egész életükben csak arról álmodoznak, hogy megtanuljanak gitározni, de rengeteg ember soha nem tesz lépéseket a vágya megvalósításához. Te ne legyél ilyen. Rengeteg 50-60 éves tanítványunk is akadt, akik ebben idősebb korban döntöttek úgy, hogy most már nincs mese, és kifogásokat nem ismerve a életkoruk ellenére belevágnak a gitártanulásba. A Gitarozom.com segítségével pedig sikerrel is jártak! Ez is azt bizonyítja, hogy a gitárvideóinknak köszönhetően bárki, bármilyen életkorban és élethelyzetben megtanulhat gitározni!

Amint feliratkozol az ingyenes tanfolyamra, hamarosan már te sem fogod érteni, miért vártál eddig, hogy belekezdj a gitározásba, és végre elkezdd megtanulni a kedvenc dalaidat!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.