Főoldal » START! Microsoft Partners in Learning IKT Akadémia

START! Microsoft Partners in Learning IKT Akadémia

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Blogom 2011. okt. 14-ikei bejegyzésében írtam arról a készülő eseménysorozatról, amely a mai napon veszi kezdetét Budapesten, az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban. Kétszáz magyar pedagógust érint a jószerencse, akik 6 hónapon keresztül  egy teljesen ingyenes, újszerű képzési rendszer részesei lehetnek. A  felkínált lehetőséget a  Tanárblog oldalán találtam meg, s jelentkezésemet rögvest meg is ejtettem.

Erős az elhatározásom, hogy a képzés tematikája szerint haladva rendszeresen leírjam tapasztalatait szakmai blogomban. Igéretes kincset rejt magában a Microsoft Partners in Learning IKT Akadémia, amely szerint egyszerre tanártovábbképzés, szakmai közösség, módszertani gyűjtemény, valamint innovációs központ.  Tudom, nem kis vállalkozásba kezdtem, de megvan a reményem, hogy közös erőfeszítéseinknek bőséges jutalma lesz. 
A JÖVŐ ISKOLÁJÁT a jelenben valósíthatjuk meg. Iskolai hétköznapjaink gyakorlatába illesztve az IKT eszközöket, Örömpedagógiában részesíthetünk sok-sok kisgyermeket. 
Úgy, mint ahogyan a következő néhány másodperc is mutatja: 
MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.