Főoldal » Tábori beavatás

Tábori beavatás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Beavatás

A beavatáskor – bizonyos próbatétel kiállása után a régi táborosok befogadják az először táborozókat a csapatba. Erre mindig a tábor közepe táján kerül sor. Addigra elkészül a környékre jellemző beavatási szöveg, melyet mint egy eskütételt mondanak fel az újoncok. Mindig kapcsolódik hozzá egy kis vicces feladat. Volt már patakon átkelés, tojáshordozás, spagettiből gumigiliszta kotorás. Az új táborosok ilyenkor kapják meg a tábori pólójukat is. 

Idén is itt az ideje a tábori pólók megvásárlásának, az új figurák kitalálásának. És hogy ne az utolsó pillanatra maradjon, hozzáláthatunk a pólók megfestéséhez is.

További ötletek: http://www.bernece.hu/taborproba/

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?