Főoldal » Tessék engem elkápráztatni

Tessék engem elkápráztatni

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Tessék engem elkápráztatni

Tréningeken vettem részt az elmúlt napokban. Nem voltak rosszak, mert ilyen ismereteket még nem tanultam, ezért mondhatni szűzen érkeztem, de elvesztettem azt és ráadásul még jól ki is elégítették a tudásvágyamat.

Most jön természetesen a de! Remek előadások és gyakorlatok tarkították a napokat, kevés alkalommal ragadtak le majdnem a szemeim, viszont nem voltak mellbevágó élményeim, nem kápráztattak el, nem hökkentettek meg annak ellenére sem, hogy ilyen irányú tréningen még nem vettem részt.

Ebben a szegmensben állítólag az ország legjobb trénerei színesítették a napokat, kétséget kizáróan hatalmas tudással rendelkeztek, mégsem tudok szuperlatívuszokban beszélni az élményeimről.

Martin Grotjahn eléggé jól összeszedte a tréner tulajdonságait, most nem másolom ide, mindenki nézzen utána, legyen ez az érdeklődő rezsije, ahogy szokás azt mondani. Spontaneitás, bizalom, közlésmód, humorérzék, konfliktuskezelés etc.

A tréner rendelkezzen olyan tulajdonságokkal, amelyek nincsenek a résztvevőkben, azért ők tanítják, mert rendelkeznek plusszal, kitűnnek a tömegből és igazi egyéniségek. Ehhez nem elég a nagy tudás, de elengedhetetlen. A tudás megszerezhető, tanulható, elsajátítható és sorolhatnám a közhelyeket.

Nekem, mint férfinak szükséges, hogy arra a pár órára, ha hölgy az illető tréner, Ő legyen az én szerelmem, szeressek bele, érezzek iránta őszinte tiszteletet ez által, ugyanakkor legyen elérhetetlen, mert akkor elfogadom, amit mond. Ez nem jelenti azt, hogy playmate legyen másodállásban a hölgy, a szépség mindenkinek mást jelent, még azt sem lehet kijelenteni, hogy a szerelemnek sok köze van a szépséghez, de ez egy másik dolgozat témája. Amennyiben férfi akkor irigyeljem és nézzek fel rá, akarjak hozzá hasonlítani, a nap végére vegyem át a stílusát és később emlékezzek rá.  Ezeket a tulajdonságokat nem lehet tanulni, viszont rakódhatnak olyan rétegek a személyiségre, amelyek a rengeteg gyakorlás által az egyént vonzóbbá tehetik, és ezt kell erősíteni egy oktatónál. Ezek nélkül is lehet jó tréner valaki természetesen, a tudás mindenképpen tiszteletet ébreszt, de más dolog például írásban számot adni róla és más dolog átadni az ismereteket.

Biztos én vagyok a szőrszálhasogató és a telhetetlen, de kösse fel a gatyáját vagy éppen a bugyiját, aki le akar nyűgözni és aki feltétel nélküli elfogadást vár és főleg, ha ezért vaskos pénzjutalmat is a képzés díjaként.

Szóval tessék engem elkápráztatni és akkor tuti, hogy megtanulok mindent, persze, ha akarok és kifizetem az irreálisan magas képzés díját, mert az soha nem lehet elég olcsó természetesen.

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.