Főoldal » Tiszta hülye vagyok!!!

Tiszta hülye vagyok!!!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az már egyszer biztos… Szerinted melyik tanácsadó, coach csinálna olyat, hogy megosztja az olvasótáborát az oldalai között??? Mert épeszű nem csinálna ilyet, az biztos… De ha épeszű és szereti a nem szokványos megoldásokat? 

Na, akkor tuti! Márpedig én épeszű is vagyok, meg szeretem a nem éppen mindennapi megoldásokat is… 

A dolog lényege: pénzügyi intelligencia rendszerbe foglalva!!!

Hát ez az, ami nem szokványos. A legtöbb pénzügyi intelligencia oktató a blogján mindig keres egy aktuális témát, azt jól kivesézi (jó esetben, rossz esetben meg milliókarakteres cikket ír a semmiről…), aztán Rád bízza, hogy a mozaikokból rakd össze a fejedben az egészet. Ha netán mégis rendszerre vágysz, akkor azt bepakolja egy tréningbe, és súlyos ezreket kér érte.

Hogy aztán milyen a tréning színvonala, azaz milyen is az a rendszer, amit összerakott ebből, az megint egy másik post témája lehetne. Vannak nagyon jó tréningek is, ez kétségtelen. Azok rendszerbe is fogják – a pénzügyi intelligencia tudástárának egy-egy alrendszerét, szeletét. Van tőzsdeoktatás, van családi pénzügyi szeminárium, ahol alapvetően a családi cash flow-val foglalkoznak, meg néhány, (ki tudja, milyen szempont alapján) kiemelt befektetési lehetőséggel.

De találtál már olyan képzést, amely gyakorlatilag minden pénzügyi lehetőséget számba vesz? Amely nem csak az eszközöket mutatja meg, hanem azt is, hogy melyiket mikor, milyen élethelyzetben a legcélszerűbb használnod? Amely megmutatja, hogy ezek az elemek hogyan és hol illeszthetőek a leghatékonyabban egymáshoz? Amely megmutatja, hogy hogyan építhetsz fel ezekből egy komplett és kerek személyes pénzügyi rendszert???

Én ilyet egyelőre nem találtam. Úgyhogy úgy döntöttem, megcsinálom.

És itt jön a másik nem szokványos megoldás!

Ingyen és bérmentve csinálom meg.

A blogon. Mindenki számára hozzáférhetően.

Ennek pedig csak egyetlen oka van: az, hogy mindezz olyan tudást ad, amelyről úgy gondolom, hogy annyira alapvető, hogy senki elől nem szabad elzárni. Sőt éppen azoknak van erre a legnagyobb szüksége, akik nem tudnák megfizetni egy tréning árát.

És még egy nem szokványos megoldás…

…az az első 10  bátor jelentkező, akik vállalják, hogy becsülettel végigcsinálják ezt a két és fél –  három hónapos tréninget és gyorsan jelentkeznek az info [kukac] eletdesign pont hu emailcímen egy “SZPR” tárgysorral ellőtt emailben, azok szintén ingyen és bérmentve vehetnek részt a tréning köré szervezendő mastermind (mesterelme) csoportban! (De csak az első 10 ember. A többiek itt megnézhetik, hogy hogyan máshogy tudnak ott lenni.) 

Miért is jó ez a csoport? 

 • mert támogat, ha problémád van, döntés előtt állsz
 • mert – amennyire szükségét érzed – lesz kivel át-, ki- megbeszélned, amiben bizonytalan vagy
 • mert kaphatsz másoktól náluk már bevált tippeket, ötleteket, amelyeket Te is kipróbálhatsz
 • mert rendszeresen kapsz kiegészítő és segédanyagokat a tréning tematikájához, amelyek megkönnyítik a tanultak alkalmazását
 • mert én is ott leszek, hogy szakmailag is támogassalak Benneteket
 • mert a tréning során minden csoporttagnak egy egy órás Skype-konzultációt is biztosítok, ahol kizárólag és csakis a Te személyes problémáiddal, kérdéseiddel foglalkozunk.

Mi ez, ha nem kihagyhatatlan?

Ha szabad javasolnom, csak röviden gondold meg, mert a 10 hely hamar betelik… :D

Ha esetleg nem férsz be a 10-be, akor sincs baj!

Mesterelme csoportokat indítok ezen kívül is, szintén 10 fős összlétszámmal. A menet hasonló, mint az előbb, részleteket pedig itt találsz róla.

Szóval a lényeg: kapsz egy rendszert, amelyet tökrugalmasan leszel képes alakítani a saját életcéljaidhoz, aktuális élethelyzetedhez – és egyszer és mindekorra elintézted a pénzügyi bizonytalanságodat!

Egy valamit jegyezz meg nagyon! 

NEM ÍGÉREM, hogy fél év alatt milliomost csinálok Belőled!!! 

Ha erre vágysz, akkor menj a konkurenciámhoz! (De fél év múlva úgyis találkozunk… :D )

Ha viszont az az elérendő célod, hogy

 • a gyerekedet iskoláztatni tudd
 • legyen saját lakásod/házad
 • fenn tudd tartani a családi autót, ami nem egy egérkamion, hanem Ti is kényelmesen elfértek benne
 • legyenek tartalékaid
 • legyen fedezeted a különböző céljaid megvalósítására
 • kézben akarod tartani a kezeden átmenő, és nem el-/átszivárgó(!) pénzt
 • egy családi nyaralás ne menjen beruházás számba,

akkor jó helyen vagy! (És végülis, ha jobban megnézed, akkor az ezen a listán szereplő dolgok összességében kapásból több milló forintra rúgnak… :D )

Szóval készülj, mert két-három hónapig okosítalak ingyen. Az ingyenesség azonban ne tévesszen meg! Mert aranyat fog érni! 

Aztán már csak Rajtad múlik, hogy mihez kezdesz vele!

Tetszik? Oszd meg! Kritizálod? Kommentáld! Csak egyet ne tegyél: ne legyél közömbös!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.