Főoldal » Tudom, mit tettél…

Tudom, mit tettél…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Matematikából rengeteg gyakorló feladat található az Interneten. A legtöbb idegen nyelvű, de jócskán akad köztük magyar nyelvű is. Ezek közül jónéhány évfolyam szerint csoportosítva szerepel is a weboldalamon.

Mivel más a Matekozz!, mint a többi? Egyrészt gondolkodtató szöveges feladatok is találhatók köztük (Gondoltam egy számot… és a Gondolkodj link alatt).

Másrészt elkészítettem egy olyan változatát, amelynél a tanár nyomon követheti, hogy diákja hányszor és milyen eredménnyel oldotta meg a feladatokat.

Hogyan?

  1. A www.gyakorolj.hu weboldalra belépve válasszuk a menüből a Matekozz! gombot!
  2. A Belépés tanároknak linkre kattintva tanárként regisztrálhatunk.
  3. Regisztráció után (1 napon belül) kapunk egy tanulói kódot.
  4. Ezt osszuk meg tanítványainkkal!

Ha tanulóink belépnek a www.gyakorolj.hu weboldal Matekozz! oldalára és a Belépés diákoknak linkre kattitva megadják a nevüket és a kapott tanulói kódot, úgy léphetnek be a feladatok közé, hogy a weboldal eltárolja az eredményüket.

Hogyan láthatja a tanár az eredményeket?

A Matekozz! oldalra belépve a Belépés tanároknak linkre kattintva beléphetünk a tanár felhasználónevével és jelszavával. Ekkor az összes olyan elmentett gyakorlás megjelenik, amelynél használták az általunk megadott tanulói kódot.

Mivel a fejlesztés még folyamatban van, kérem, hogy akinek észrevétele, javaslata van, ossza meg velem a Kapcsolat oldalon található űrlap segítségével.

Természetesen az oldal továbbra is használható a tanulói kód nélkül is.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.