Főoldal » A test programozása

A test programozása

A test programozása

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

     A test programozása, a test jövőjének előkészítése. Tested egy igazi mestermű. Az egész Univerzumban nincsen még egy ilyen tökéletesen kialakított szerkezet. Olyan bölcsesség és szépség nyilvánul meg benne, mint semmilyen más természeti teremtményben. Nincsen benne semmi felesleges, minden apró részének megvan a funkciója, amelyet automatikusan elvégez. A test hibátlan. Az egyén, aki használja, korlátozott tudása és nem ismert hatalma révén képes elrontani, de felismerése révén megjavítani és megtartani is.

 

Csoda? – Dehogy! Létező dolog.

Mint sokan tudják, vannak emberek, akik többszörös személyiségek. Olyan „betegségben” szenvednek, hogy különböző időben és helyeken teljesen más tulajdonságú személyiségként viselkednek. Deepak Chopra a Kvantumgyógyítás 1989-es és a Tökéletes egészség c. 1991-es művében említ egy érdekes esetet, amelyet annak idején, többek között a New York Timesban is publikáltak.

Egy kisfiú (Timmy) több mint egy tucat személyiséggel rendelkezett. Ezek mindegyikének megvoltak saját érzelmei, beállítottságai, vágyai, sőt egyedi hanglejtése.  Az egyik személyisége például allergiás volt a narancslére és ha azt ivott, azonnal csalánkiütéseket kapott. De ha megjelent valamelyik másik  személyisége, a viszketés azonnal megszűnt és a hólyagok kezdtek eltünedezni.

Más dokumentált esetek is léteznek amikor is egyazon ember különböző személyiségei más-más személyiségtulajdonságokat vagy betegségeket ill. allergiákat jelenítenek meg. Sőt olyan is létezik, aki a szeme színét változtatja!
Mit bizonyít ez? Azt, hogy a tudat képes alakítani a testet és a szervezetet! Elménknek óriási hatalma van testünk felett, azáltal, hogy mit gondolunk valóságnak.

 

A vírus az csak úgy jön?

Sajnos a legtöbben még azt a nézetet fogadják el, amit az iskolában tanultunk, hogy bármikor elkaphatunk egy vírust és betegek lehetünk. Nos, az igazság ennél sokkal egyszerűbb.
Rudolf Steiner egyik előadásában elmagyarázta a betegségek, különösen az influenza terjedését. Röviden kiragadom a lényeget. A következő példát hozta fel. Ha valaki mondjuk hagymát akar termeszteni és van egy kis földje, lehet, hogy elülteti és csak egész kicsi termények lesznek, mert a föld nem alkalmas a termesztésére. De ha ként és foszfort juttat a talajba, akkor gyönyörű hagymák nőnek.

Ha valakinek influenzája van, ugyanilyen anyagok vannak testi folyadékaiban (az emberi „folyadékrendszer” összességét vízembernek nevezte) feloldva. Ahogyan a hagymák jól érzik magukat a kén és foszfortartalmú talajban, ugyanúgy a bacilusok is jól érzik magukat az „előkészített” szervezetben. Ha valami módon szervezetünk belső tevékenységét meggyengítjük, alkalmassá tesszük magunkat. A bacilusok és vírusok nem „ugrálnak” át egyik emberről a másikra, hanem ha valaki „alkalmassá vált” és egy olyan ember közelébe kerül, aki fertőzött, egy láthatatlan folyamatban leutánozza a másik működését.

Ennek a folyamatnak a részleteit is elmagyarázta, de itt nincsen hely ennek a kifejtésére. A lényeg, amire ezzel utalni akarok, az, hogy két feltételnek kell teljesülnie egy fertőző betegség „elkapásához”:

1. Alkalmassá váljunk – vagyis fizikai vagy lelki működésünk egyensúlya megbillenjen, meggyengüljön.
2. Leutánozzuk a folyamatot – ez számunkra láthatatlanul és észrevétlenül zajlik.
Vagyis nincsenek véletlenek, az ember közrejátszik abban, hogy fertőzött e lesz, vagy sem.

 

Betegségek okai

Ezt már sokan és sok helyen leírták, a betegségek okai a lélekben keresendők. Vagyis, ha meg akarunk szüntetni egy betegséget, akkor a kiváltó okot, valamely eseményt, érzelmet, lelkiállapotot kell találnunk, amely előidézte.
Sokan egyből felkapják a fejüket, és azt mondják, ez nem érvényes minden betegségre! Mi van, ha mondjuk náthás leszek? Valószínűleg hirtelen túl sok mindennel kezdtél el foglalkozni. De közrejátszhatnak sérelmek és érzelmi zavarodottság, vagy zaklatottság is, sőt annak a belső elvárása, hogy ha megfáztunk náthásak leszünk.

De a balesetek? Azoknak nincsen lelki oka ugye? Hogyne lenne! A baleseteket mindig megelőzi valamilyen erőszakos kitörési vágy. Nem tudunk változtatni valamin, dühösek leszünk és „véletlenül” eltörjük valaminket. Rengeteg indulat és belső elfojtás balesetek formájában kerül a felszínre.
A különböző hosszú távú, vagy akár gyógyíthatatlannak bélyegzett betegségeknek is megvannak a maguk okai. Sokat számít az, hogyan éljük meg az élményeinket és amelyeket mások okoztak nekünk. A neheztelés és harag vonzza az olyan betegségeket, mint pl. a daganat.
Egészségünknek nagyon nagy köze van ahhoz mennyire szeretjük és becsüljük meg önmagunkat. Testünk rendkívül érzékeny a gondolatainkra és érzelmeinkre.

Ide kapcsolódó cikk: Azonnali gyógyulás most – betegségek okai

 

A test programozása

Testedet úgy képzeld el, mint egy végtelenül precíz és kiválóan megalkotott szerkezetet, amelyben mindennek megvan a maga pontos célja és folyamata. Ezt a testet (szervezetet) valami működteti, amelyet nevezhetsz tudatalattinak, tudat felettinek, természetnek, Istennek, magasabb intelligenciának, ahogy tetszik. Ez a szuper szerkezet rád van bízva. Gondolataid, érzelmeid és önszuggesztiód, vagyis gyakran ismételgetett szavaid és mondataid által folyamatosan programozod.

Képes lehetsz életed végéig tökéletesen egészséges maradni, ha ebben hiszel. Képes lehetsz gyógyíthatatlannak hitt betegséget meggyógyítani. A test nem tudja hogy ez „lehetetlen”, ezért engedelmeskedik. Izmaid, szerveid úgy reagálnak ahogy vélekedsz róluk.

A testem csodálatos eszköz e világban való működésemhez. Érzékszervei által érzékelem a fizikai világot, részesít a mozgás élményében és lehetővé teszi a kapcsolatot más, fizikai lényekkel.
     Az Univerzum leghatalmasabb ereje és legnagyobb bölcsessége tervezte meg és hozta létre. Ez a bölcsesség mindenkor a legjobb állapotban tartja és minden helyzetből harmóniához juttatja. Isteni szépség, tökéletesség, célszerűség nyilvánul meg benne. Egyéniségem legnagyszerűbb kifejezőeszköze. Sok-sok örömöt, élményt és boldogságot okoz nekem.
   Szervezetemben finom összhang, tökéletes precizitás és mennyei harmónia uralkodik. Erős, rugalmas, hajlékony, könnyed, friss és ügyes vagyok. Minden egyes sejtem, molekulám, szervem és szervrendszerem a mindent átfogó isteni rendet követi. Testem maradéktalan, egyedülálló és csodás élményekben részesít. Az abszolút harmónia, rend, tisztaság és szépség emberi megtestesülése vagyok.

 

Ajánlott cikk: 25 pozitív érzés

Ha tetszett, lájkold, oszd meg és véleményezd!

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.