Főoldal » Az a fránya influenza!

Az a fránya influenza!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Egész nap csak prüszköltem, mint valami patás ló. Úgy néztek rám a munkahelyen, akár egy kóbor kutyára az utcán.  Szánalom és utálat csillogott a szemükben. Miután megdöntöttem a köhögési rekordot és letelt az amúgy is mindennap unalmas munkaidőm, fejvesztve rohantam haza. Tudniillik Lance, az én Lancelotom végre rászánta magát és elhívott egy randira, hogy kettesben tölthessünk egy romantikus estét. Ábrándképeimet újra és újra csak a prüszkölés szakította meg.

No de összeszedve minden energiámat – ami csekélyke volt abban az állapotban-, készülődni kezdtem. Pontosítok, kapkodtam. Fürdés, hajmosás, borotválkozás… nehogy már dzsungel legyen a lábszáramon ezen a fontos napon! 20 percem volt még a NAGY Ő érkezéséig. Kikászálódtam a kádból és elcsúsztam a padlón. Ott hevertem a földön, mint valami szörnyszülött, aki annyira szerencsétlen, hogy még abból a hülye influenzából sem tud kigyógyulni, nemhogy időre elkészülni! Ezt tetézvén elfogyott a hajhabom, a hajszárító beszívta a hajamat és még a fogkefém is eltörött. Minden jel arra utalt, hogy ez nem lesz az én estém. Körbe tekertem magamon a törölközőt és átszaladtam a gardrób szobába, hogy belebújjak a csini kis rucimba, amit kifejezetten erre az alkalomra vettem. Igaz, ami igaz, 500 $-ba került. Azt hiszem a hónap hátralévő 29 napjában nem eszem semmit.  Öt percem volt még arra, hogy a fúj-ból fejet csináljak és felvegyem a tűsarkúmat.

Csengettek. Lance volt az.

Beengedtem az ajtón, eljátszottam a Für Elise-t trombitáló orromon és kinyitottam az ajtót. Ott állt előttem élére vasalt ingben, újonnan vásárolt öltönyében és én majd elaléltam. Jelezvén, hogy mennyire dögös, tüsszentettem egyet. Belépett az ajtón, megdicsérte alakomat és azt, hogy milyen csinos vagyok. Majd közelebb húzott és belesúgta a fülembe, hogy az illatom csodás, akár a nyári levendula. Hellyel kínáltam a kanapén, ő egy pohár vizet kért, én meg legurítottam gyorsan egy whisky-t a konyhában. Majd újra tüsszentettem. Potyogtak a könnyein, hiszen tudtam, hogy az egész estém sóvárgással fog eltelni, mert még csak meg sem csókolhatom.

Ráncba szedtem magam és kisétáltam a nappaliba. Szívszerelmem Lancelot a kandalló mellett állt, tekintetében melegség rejtőzött. Közelebb léptem volna hozzá, ha nem botlok meg a szőnyegben és öntöm le a nemrégiben vásárolt öltönyét. Úgy szégyelltem magam, mint még soha. Ő csak nevetett és felsegített a földről. Magához vont és átölelt. Majd szerelmes szavakat suttogva fülembe megcsókolta a fülcimpám. Éreztem füstös leheletét nyakamon. Elöntött a mámor és a boldogság, hogy eljött a pillanat, amire úgy vártam és a betegségem miatt nem következhet be. Amiről annyi hónapon keresztül csak álmodozni mertem. Csakhogy, sürgősen kellett volna egy zsebkendő, ugyanis éreztem, hogy mindjárt levet eresztek. Próbáltam elérni a kandalló tetején a pulcsimat, hátha szükségét vehetem, de nem akartam nagyon ficánkolni. A férfi, akibe szerelmes voltam, pedig egyre jobban közeledett ajkaimhoz a nyelvével, szájával, majd megint a nyelvével. Gondoltam, talán nem lesz ebből baj, így közel hajoltam hozzá és megízleltem ajkait. Mámorral teli, szenvedélyes csókot váltottunk, mígnem oly nagyot sikerült tüsszentenem, hogy beterítettem az egész szobát. Na, az volt a baklövés, amin már egyikünk sem tudott nevetni… csak nekem volt egy helyt álló válaszom: Hapci.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.