Főoldal » Az állatok királya és az éj királynője

Az állatok királya és az éj királynője

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Hold égi vándorútján fogyó szakaszának végén az Oroszlán állatövi jegyben tartózkodik.

Középpontban a szív, a hát, a rekeszizmok és a keringés áll. Ezen a két napon kerülni kell mindent, ami megterheli a szívet és a keringést.

Az állatok büszke királyához hasonlóan mi is energikusak, vállalkozó kedvűek és természetesek vagyunk. Dagadó izmokkal, határozottan, bátorságunkat összeszedve álljuk a sarat. Szívesen töltjük időnket a barátainkkal és a szórakozásra, kikapcsolódásra fordítjuk figyelmünket. Ha otthon maradunk, akkor a lakberendezés és a sütés-főzés kerül a középpontba.

Hangulatunkra általánosságban a luxusvágy, költekezés és a kényelemszeretet jellemző.

Fontos döntéseket hozhatunk ezeken a napokon. A kreatív tevékenységek, zenehallgatás és ünnepségeken való rézvétel az Oroszlán-napi hangulatunk tartozékai.

A kertben a nemesítés, fűmagvetés és a dísznövényültetés ideje érkezett el. Fokozottabb figyelmet fordíthatunk a termésükért ültetett gyümölcsfáknak.

A tápanyagfelvétel során a körte vagy más termés fogyasztása ajánlott, a legjobban felszívódó tápanyag a fehérje. A kegy uralkodó gyógynövénye a kamilla, mely felüdülést hozhat melegen fogyasztva. Illata és íze kiváló, személy szerint nagyon szeretem, bár családomban megoszlanak a vélemények az ízlésemmel kapcsolatban. Egyes tagok az ihatatlan kategóriába sorolják. Gyógynövény és csodaszer, ez nem lehet vitás.

Az Oroszlán napok fontosak a szépségápolásban, különösen a hajkorona tekintetében. A legalkalmasabb napok a hajvágásra és a hajhullás elleni kúra megkezdésére. Különösen, hogy hétfőtől már a növő Holdhatás érvényesül, így a beépülés is fokozottabb a kezelés időtartamában. Ragyogóbb lehetőség nem is kínálkozhat egy kiadós hátmasszázsra, mint ezeken a támogatott napokon. Királyi kényeztetés, hála az állatok királyának nevével jelzett Holdállásnak.

Az Oroszlán Tűz jegy, a főzésben, táplálkozásban a tüzes ételeké a főszerep. Pikáns variációk készülhetnek zöldségből, gyümölcsből, kevés hússal vagy hallal. Mivel ezek a napok a luxus napjai, ha tehetjük, csempésszük bele a fazekakba.  

Öltözködésben, kiegészítőkben a zöld színt részesítsük előnyben. Lehet, hogy a meghatározó és megerősítő színek egyes napokon a „Mit vegyek ma fel?” súlyos kérdésében is segítenek?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.