Főoldal » Azonnali gyógyulás most! – Betegségek okai

Azonnali gyógyulás most! – Betegségek okai

Azonnali gyógyulás, most! - Betegségek okai

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

     Azonnali gyógyulás, most akarom! Amikor ezt mondod, beteg vagy, mert különben nem erőből akarnál gyógyulni, vagy akkora a hited, hogy képes vagy tudatalattidat azonnali cselekvésre bírni. Amikor egészségesek vagyunk, nem érdekel az egészség, de ha betegek vagyunk, megtennénk bármit az egészségért.
Az ember képes totális ronccsá és tökéletesen egészségessé is tenni magát, csupán a gondolatai által. Ez nem egy mondás és nem is elmélet, hanem a színtiszta igazság. Testünk hajszálpontosan leképezi gondolataink és érzéseink áramát. De itt a három dimenzióban mindenhez idő szükségeltetik, ezért lehetséges, hogy ez a teremtő, vagy romboló folyamat éveket vesz igénybe.

 

Betegségek okai

Miután – annak ellenére, hogy teljesen egészségesnek tartottam magam – életem folyamán átestem néhány enyhébb és valamivel súlyosabb betegségen – amelyek csak még tökéletesebbé tették egészségem – alkalmam volt élesben letesztelni a gondolatok és lelki élmények hatását az egészségre.
El kell, hogy mondjam, az orvosoknak – tisztelet a kivételnek – fogalmuk sincs az igazi gyógyításról, ők a fizikai testet és a tüneteket kezelik. Nem akarok semmi rosszat mondani róluk, mert  – a saját korlátaikon belül – ők tényleg mindent megtesznek a betegért, de csak egy programot hajtanak végre, amit megtanultak. Nem tehetnek róla, mert az egyetemeken nem tanították, de fogalmuk sincs a betegségek valódi okairól.
Minden betegségnek – legyen bármiről szó – három oka van és ez a három szorosan összefügg:

Betegségek okai:

1. Negatív, romboló gondolatok
2. Negatív lelki élmény, érzések és érzelmek és reakciók
3. Előbbiek következtében az energiák elhangolódása az emberben

Minden egyes betegség oka az energiaáramlás megváltozása. Vagy kevés az energia, vagy sok, ennek következtében adott helyeken energiahiány, vagy energiatúltengés lép fel, illetve az energia áramlása nem egyenletes, vagy korlátozott.
Következésképp – most, hogy már ismerjük a betegségek okait – nincs más hátra, mint rendbe tenni a gondolkozást, a lelki életet és harmóniába hozni az energiaáramlást. Amint ez megtörténik, az egészség helyreáll.
– Ez ilyen egyszerű? – kérdezhetnéd. Igen, ez ilyen egyszerű. Az orvosok nem ezt mondanák – vethetnéd közbe. Ez így van, ők nem ezt mondanák, mert a betegségek okait a testben keresnék. Egyszerűen ezt tanították nekik, nap mint nap ezt teszik, ezt várják el tőlük.

 

Betegségek okai – A test mint „gép”

Tegyük fel, hogy van egy tökéletes, hibátlan gép, amelyet egy számítógép programok által vezérel. A gép úgy lett megalkotva, hogy sosem romlik el, de ha a hozzátartozó programon változtatnak, fennáll a hiba kialakulásának esélye. Valakihez tartozik ez a gép, figyeli a programot és hatalmában áll belenyúlni. Előfordulhat, hogy – akár tudtán kívül – úgy változtat meg valamit, hogy ezzel a gép működésében változás áll be és nem úgy működik, ahogy kellene. Mi a megoldás? Szétszedjük a gépet? Dehogy, megkeressük mit változtattunk a programon és kijavítjuk a hibát.

A fizikai emberi test egy olyan precízen megalkotott gépezet, amelyet semmilyen emberi elme nem lenne képes létrehozni. Alapból egészséges (most hagyjuk a valamilyen rendellenességgel születőket). Hozzátartozik egy szoftver (energiarendszer) és egy programozó (az emberi én). A programozónak hatalmában áll ezt a gépet (testet) bármikor helytelen állapotba hoznia, vagy megjavítania.
A mai nyugati orvoslás egyszerűen semmibe veszi a szoftvert (mint nem létezőt) és csak a géppel foglalkozik.

Hogyhogy mégis tudnak gyógyítani? Úgy, hogy a gyógyulás felsőbb szinteken is bekövetkezik, az én tudatosan, vagy nem tudatosan, de változtat a szoftver működésén. Miért nem veszik figyelembe a szoftvert (energiarendszert)? Mert azt tanulták, hogy az valós, ami fizikailag érzékelhető, megfogható, vagy – ha mikroszkópban is – de látható. Miért nem veszik figyelembe a rengeteg más módon gyógyító eredményeit, mint bizonyítékokat az energiatest és a betegségek lelki okainak létezésére? Ahhoz, hogy ezt megtegyék, szakítaniuk kellene mindazzal, amit annyi éven át tanultak, meg kellene változtatni a gondolkodásukat és szembe kellene nézniük az orvostársadalom rosszallásával.

 

Azonnali gyógyulás, most!

Az emberek azonnali gyógyulást szeretnének, hogy folytathassák megszokott életüket. De a betegség mindig jel. A szervezetünk üzen, hogy valami nincsen rendben, valamit nem csinálunk, nem tettünk jól! Attól függően, mi a bajunk, lehet következtetni milyen lelki ok áll a betegség mögött. A gyógyulás most történik minden esetben, de az ember ellenállása ezt legtöbbször megakadályozza, vagy lelassítja, mégpedig úgy, hogy nem akarja figyelembe venni a szervezet figyelmeztetését a változtatásra.
Az emberi szervezet hihetetlenül csodálatos! Pontosan ott történik baj amely szerv ahhoz a lelki tulajdonsághoz kapcsolódik ahol problémáink vannak. Az azonnali gyógyulás akkor következik be, amikor a lelki probléma megoldódott.

Minden betegség gyógyítható, de csak akkor, ha nem csupán fizikailag próbálkozunk. Az embernek vannak nem látható, szellemi részei, úgymint étertest, asztráltest és Én. A fizikai test csak egy mechanikus gépezet, amelyet ezek működtetnek. Ha az orvosok ismernék ezen testek működésének módját, tökéletesen képesek lennének bárkit, bármikor meggyógyítani, akkor ha ő is úgy akarja. A régi idők orvosai (pl. az egyiptomi papok) pontosan ismerték ezt a tudást és használták is. Ma is vannak, akik legalább részben ismerik ezt a tudományt és tudnak így gyógyítani.
A mai nyugati, materialista orvostudomány azonban még mindig homokba dugja a fejét és nem akar tudomást venni az ember szellemi részeiről. Ebben közrejátszik az is, hogy a gyógyítás és különösen a gyógyszeripar gigantikus üzlet, amely annál jobban virágzik, minél több a beteg. A gyógyszerek mellékhatásaik révén további betegségeket okoznak és a láncolat folytatódik. A média tovább erősíti ezt a folyamatot, a negatívumokra fókuszál, ezáltal szuggesztíven hat az emberekre.

 

Gyógyulás most!

Mi van akkor, ha már évek óta egészséget programozunk magunknak és egyszercsak mégis betegek leszünk? Nem működne a programozás és a gondolatok ereje? Ezt a furcsa dolgot már többen átéltük, ezért roppant kíváncsi voltam az okára. A helyzet az, hogy mindannyiunknak vannak olyan események, élmények életében, amelyekről már rég elfeledkezett, egykor mégis hatást gyakoroltak rá és tudat alatt elraktározódott. Azáltal, hogy az egészségre fókuszálunk, egyszer elérkezik egy pont, amikor – éppen azért, hogy teljesen megtisztuljunk – ezek a régi minták felszínre kerülnek valamilyen tünet formájában. Ilyenkor ha nem értjük mi történt – márpedig legtöbbször így van – megijedünk és a probléma súlyosabb lehet, mint egyébként. Gondolataink és érzelmeink negatívba fordulnak és a helyzet romolhat, pedig csak az érdekünkben jött létre.

A gyógyulás most és mindig történik. Akkor is ha nagyobb a baj, vagy reménytelennek tűnik a helyzet. Azonnali gyógyulásról ilyenkor már szó sem lehet, hiszen előbb vissza kell fordítani a gondolati folyamatot, amely nehezíti azt. Meg kell találni a probléma gyökerét, akkor elindulhat a gyógyulás most. A betegség okainak felderítésében óriási segítséget nyújthatnak az alábbi könyvek:

Ruediger Dahlke – A betegség mint szimbólum
(Rendkívül alaposan tárgyalja a betegségek leki okait és kialakulását.)
Kurt Tepperwein – Mit árul el a betegséged?
Pósa Ferenc – A betegség mint pótcselekvés
Luise L. Hay – Éld az életed (14.Fejezet – A test, 15.Fejezet – A lista)
(Minden testrészről és betegségről a lelki ok és megerősítő mondatok.)
Szerv Atlasz
(Az Új Medicina szabadon letölthető könyve.)
Ruediger Dahlke – A lélek nyelve – A betegség

 

Azonnali gyógyulás most

Ha beteg vagy és természetes úton nem tudod helyreállítani az egészséged, menj el orvoshoz. Ha még nem tartasz ott, vagy már túl vagy ezen, a következőket vedd figyelembe: Az orvosok (általában) nem ismerik a betegségek okait, csak a fizikai okokat, a gyógyszerek pedig csak a tüneteket mulasztják el, úgy, hogy közben mellékhatásként egy csomó más betegség magvait vetik el.
Van még két kérdés ami fel szokott merülni.
Minden betegség okai a lélekben kereshetők? Igen, de az apróbb problémák esetén nem feltétlen szükséges mély lelki okok után nyomoznod, sokkal inkább harmóniába hozni gondolataid, érzéseid és közérzeted.

Azonnali gyógyulást akarok! De mi van ha a betegségemnek karmikus okai vannak? Akkor nem következhet be a gyógyulás most?
Minden betegség karmikus. A kérdés csak ez: mi az, hogy karma? Hatás-ellenhatás, ok-okozat. Ha negatív gondolataid vannak, hajlamosabb leszel a betegségre, ha negatív érzelmeid, úgyszintén, ha neheztelsz másokra, vagy bűntudatod van, még inkább. A fájdalom, vagy szenvedés a megtisztulást szolgálja. Tudom, hogy azonnali gyógyulást akarsz, a gyógyulás most azonban nem mindig lehetséges, de a türelem segít. Létezik olyan, hogy a karmikus ok olyan erős, amely nem teszi lehetővé a teljes gyógyulást.

Ez azonban csak az esetek nagyon kis részében áll fenn és csak akkor nyilvánvaló, ha már semmi más nem segített. Ez esetben komoly okot hoztunk létre valamikor, amelynek negatív gyümölcsét aratjuk. De tisztában kell lennünk, hogy ez is a mi érdekünket szolgálja, mert általa olyan mélységeit ismerhetjük meg a létnek, ami másképp nem lehetséges. A betegség tanító is, ezért mély titkokra jöhetsz rá a betegséged alatt, amelyeket felfedhetsz embertársaid javára, így máris felszínre kerül a pozitív oldala.
Súlyos betegségeknél teljes gyógyulás csak abban az esetben történik meg, ha a személyiség megváltozik. A betegségek okai a gondolatok helytelen alkalmazása és az élet eseményeire adott negatív lelki reakció. A tudatalatti mindent feljegyez, és ez az energiarendszeren át beleíródik a szervezetbe. Ezért szükséges a teljes feloldáshoz a lelki okok feltárása és a gondolkodás megváltoztatása.

Az emberek azt szeretnék, ha a betegségeikre kapnának egy szert, amitől azonnali gyógyulás következik be. De ez nem megy! A betegség nem valami kívülről ránk akadt valami, hanem a szervezet jelzése, hogy valamin változtatnunk kell!

A gyógyulás folyamatát a gyakorlatban, azt, hogy mit kell tenni, a következő cikkben mutatom be lépésről-lépésre.

Ha tetszett, lájkold, oszd meg és véleményezd!

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.