Főoldal » Beteg probléma – fog és fogászat hiba! Fogorvos, fogműves, gyógyszer és idő ára mennyi?

Beteg probléma – fog és fogászat hiba! Fogorvos, fogműves, gyógyszer és idő ára mennyi?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.


Az ember és idő éppen a minőségi élet folyamatával értékelhető! Beteg trend, beteg probléma, ha fog miatt a fogorvos, fogműves hiba idő és pénz elnyelő lesz!

Idős emberek, középkorú férfiak és nők életét a fogsor miatt vita, fogorvos miatti pereskedés nagyon megterheli!

Hiba ott nincs, ahol nem dolgoznak – ezt minden betegnek érdemes a keserű napokban, hetekben figyelembe venni!

Magyarországon a fogorvosok és fogtechnikusok döntő többsége tisztességes és korrekt szolgáltatást nyújt, szolgáltatásuk külföldről is elismert és keresett!

Számukra és a páciensek tömege számára sem mindegy, hogy a károkat okozó, hibásan dolgozó néhány fogorvosi esetben a nyugdíjas, az idős páciens panasza és vitája, milyen módon zárul le. (Éves időráfordítás, rágási gondok, egészség lassú leromlása stb.)


Kié a hiba? Idő és pénz a fogműves hiba, fogorvos hiba miatt?

Szakmai és érdekvédelmi (beteg) gyakorlatunkban a jellemző, hogy akár több millió forint kifizetése után, még mindig rágással gondot okozó fogsorok miatt dönt a nagyszülő, az idős ember a fogorvossal való vita mellett!

Fogorvosi területen a páciensek tapasztalatai megerősítik, a túlzóan olcsó fogászati ajánlatok mögött, több a későbbi panasz lehetősége……………beteg ügy nálunk mindig fontos ügy.
Minden egészségügyi szolgáltatás a páciens kiszolgáltatottsága mellett valósul meg, ennek csökkentése a fogorvos és a rendelő személyzete komoly feladata.

Magyarországon a fogorvosok és fogtechnikusok döntő többsége tisztességes és korrekt szolgáltatást nyújt, szolgáltatásuk külföldről is elismert és keresett!

Számukra és a páciensek tömege számára sem mindegy, hogy a károkat okozó, hibásan dolgozó néhány fogorvosi esetben a nyugdíjas, az idős páciens panasza és vitája, milyen módon zárul le.

Fogorvossal való vita, később fogorvossal való per során mindig meg kell őrizni, újra és újra szakembereinkkel meg kell kísérelni a párbeszéd beindítását a felek között!

Ehhez megbízható szakmai team (diplomás betegjogi képviselők – orvos – professzionális szaktárgyaló – gyógyszerész magánszakértő – ügyvédek stb.) biztosítja a páciens számára a szakmai biztonságot, emberi hátteret.

Egy fogsor, egy beültetett fog jó esetben fél életre szolgálja a nyugdíjas ember, középkorú páciens egészségét.

Sok páciens a fogorvos miatti vita megegyezésénél a kijavítást, a kezelési költség visszafizetését elfogadja, további jelentős kárait nem érvényesíti.

Fogorvossal vita ügyeiben – irodánk szemlélete -, hogy fogorvosi másodvélemény, magánszakértői szakvélemény a páciens kárigényét és álláspontját egyértelműbbé teheti!

Szakmai hiba nyomatékosabbá teszi a páciens követelését, szakmai hiba kimondása azonban nem jogász, nem ügyvéd feladata.


Pereskedni drága folyamat!
Fontos a betegnek és hozzátartozóknak, hogy költségeik ne emelkedjenek túl magasra, de alapos és megnyugtató megoldást érjenek el .

Vidéken, vagy a fővárosban a beteg vélelmezett sérelme komoly ügy, mellyel megfelelő odafigyeléssel foglalkoznak szakembereink. Kényes téma a fog körüli hiba! Professzionális kommunikáció és beteg érdekvédelem nálunk egy helyen biztosított!
Saját beteg esetével, hozzátartozóként jogsérelmével kérjen időpontot: 06-305-992842 (Hétköznap 14h-18h)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.