Főoldal » Hogyan válhatunk beteggé egy családban lezajló per időszaka alatt?

Hogyan válhatunk beteggé egy családban lezajló per időszaka alatt?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Most ebben az írásban nem a késői pszichológiai vetületekre, hanem a folyamat napi gyakorlatára irányítanánk rá a figyelmet.


Arra a körülményre, hogy hová vezethet el a hosszú pereskedés, a vele kapcsolatos költségek növekedése, a feladat megoldhatatlansága a válóperek folyamatában.


A folyamatos frusztráció lelki beteggé tesz – ez alaptétel, amely a munkahelyi frusztrációtól, a devizahitelesek ügyeiben megélt frusztrációkig kiterjed.


Feloldhatatlannak tűnő érdekellentétek szintén hozzájárulnak a lelki betegség kibontakozásához, ezzel a kitűzött céloktól még jobban eltávolítva az érintettet.


Válási Intézet – Válások központja


Erre lehet példa az új Ptk.-ban a gyermek érdeke miatti vagyonmegosztási egyezség meg nem követelése a közös kérelemmel történő válásoknál.


Mindenkit arra bíztatunk, hogy a hosszú perekkel összefüggő lelki betegség első jeleinél az igényes életvitele megőrzése miatt forduljon pszichológushoz, válások esetében olyan válási központhoz, ahol pszichológussal együtt oldatja meg a felmerülő kérdéseket!


 

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?