Főoldal » Ingyenes, magyar program a cukorbetegekért

Ingyenes, magyar program a cukorbetegekért

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az interneten keresztül otthonról is ellenőriztetheti orvosával vércukoradatait az a felhasználó, aki regisztrál a Dcont.hu oldalon.

Ez a telemedicinás rendszer képes elemezni és többféle, könnyen értelmezhető grafikon és táblázat segítségével megjeleníteni a feltöltött adatokat, melyeket a beteg kezelőorvosa is letölthet.

Hazánkban minden 10. ember érintett cukorbetegségben, ám csak minden 5. tud róla. Ráadásul a legtöbben nem is veszik komolyan a folyamatos felmérést és ellenőrzést.

Ebben hozhat áttörést ez az új program. A rendszer kényelmesebbé, könnyebbé teheti a betegek életét, hiszen használatával a naponta többször mért vércukoradatok egy elektronikus nyilvántartásba kerülnek, ahonnan a felhasználón kívül kezelőorvosa, vagy akár a meghatalmazott gondozója is letöltheti azokat.

Használata azonban nemcsak nekik, hanem az orvosok számára is számos előnnyel jár: hatékonyabbá teszi a viziteket, ezáltal több idő fordítható az adatok elemzésére, jobban felismerhetők az esetleges rendellenességek, és folyamatosan minden korábbi adat is lekérdezhető, ellenőrizhető online módon.

Az oldalt 2010 őszén indították, azóta több mint ezer regisztrált felhasználója van A fejlesztők remélik, hogy ez a szám a jövőben csak növekedni fog.

 

forrás: www.mno.hu
(by: sm.)

 

 

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?