Főoldal » Ishara istennő jelképe a Hold tükrében

Ishara istennő jelképe a Hold tükrében

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ishara. termékenység istennő volt, azonkívül az igazság és az ítélkezés úrnője, akinek nevével  szavatolták az eskü betartását. Jelképe a skorpió és a Skorpió csillagkép.

Ebben az állatövi jegyben jár ma és holnap a növő Hold. Kulcsszavai: kitartás, okkultizmus, szenvedély, misztikum.

Középpontban az önuralom és a megbízhatóság áll. Bátrakká válunk és készen állunk olyan dolgokra is, melyek más napokon tabunak számítanának. A hétköznapokban és a munkában tisztázhatjuk a félreértéseket és eredménnyel végezhetünk kutatómunkát. Kedvező napok reklám szövegezésére, üzleti tárgyalásokra, projektek megtervezésére.

Hangulatunk határozott, szenvedélyes, előnyben részesítjük a misztikus dolgokat.

A vásárlásaink során jó, ha nem térünk el a listától, de az egzotikus fűszereknek, parfümöknek és fehérneműeknek nem szabad ellenállni. Főleg a vörös és fekete dolgok élveznek előnyt.

A Skorpió Hold ideje alatt ismét locsoljuk meg szobanövényeinket, hiszen Víz jegyben tartózkodik égi lámpásunk.

A kertben a gyógy-és fűszernövények ültetését végezhetjük, valamint gyűjthetjük és száríthatjuk őket jó eredménnyel. A fűnyírás támogatott, a fakivágás viszont tiltott művelet. Általában jó, ha a levél hangsúlyos növényeinket kényeztetjük.

A káposzta vagy más levél fogyasztása ajánlott, a legjobban felszívódó tápanyag a szénhidrát.

Szerveink közül a nemi szervek, húgyvezeték és az alsó emésztőszervek érintettek, így most a fokozott figyelmünket ebbe az irányba fordítsuk. Alapszabály, hogy ami jót teszünk az érdekükben, az többszörös erővel hat. A gyógynövények közül a csalán a támogatott, vöröshagyma és lilahagyma antibakteriális hatásait fejti ki jobban, a cickafarkas ülőfürdő pedig csodákra képes.

Testünket a tápláló anyagok bőrbe juttatásával, narancsbőr kezelésével, lelkünket meditációval, jógával és nyugtató aromaterápiával kényeztethetjük.

Amitől óvakodni kell, az a mások haragja, mert az sem testnek sem léleknek nem válik hasznára.

A víz napok levél napok, így ilyenkor a saláták és a levélnövények állnak a középpontban, friss és lédús ételeket kíván a szervezet. A húsnak nincs nagy szerepe. Növő Holdkor, Skorpió jegyben érdemes csínján bánni a szénhidrát fogyasztásával, mert ilyenkor beépülése fokozottabb, ami látható jelekkel jár együtt.

A szénhidrát legyen a vörös posztó. Vörös, mint a Skorpió hatása alatt álló szín.

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.