Főoldal » Percre pontosan

Percre pontosan

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kedves egybegyűltek, tiszteletre méltó Tanítványok! Mesterem, a nagyszerű Gyurka guru hajlandó volt megosztani velem a tanítást, mellyel elnyerhetitek a Mennyei Üdvösséget és az áhított lelki békét!

Ezért hát most útmutatásai segítségével leírom Mesterem egyetlen napját. Figyeljetek jól Tanítványok, mert ez az iránymutató, amivel rálelhettek saját Ösvényetekre, hogy aztán kiléphessetek a Karma Kerekének forgásából. Olvassátok el figyelmesen, ragadjátok ki belőle azokat a legfontosabb részleteket, melyek saját sorsotok megoldásához szükséges, aztán felejtsétek el az egészet. Olvasás közben kéretik nem nevetni, mert habár nem tűnik annak, ez az utolsó szóig igaz és Mesterünk eszerint éli életét.

6.15: A Mester ébredezik és felkészül a napi teendők elvégzésére. Ehhez nem ül le lótuszülésben meditálni és nem is tanulmányozza a szent iratokat, csak egyszerűen felkel és elmegy a mellékhelyiségbe.

6.45: A Mester elhagyja szobáját, lemegy a lépcsőn és gondosan megtekinti, hogy minden rendben van-e, felkelti a szüleimet, majd átmegy a nagyszüleimhez és kitekint az ablakon.

6.50: A Mester megreggelizik egy bögre tea kíséretében.

7.00: A Mester elfoglalja a mellékhelyiséget, amit pontosan 7.08-kor hagy el, hogy aztán elmenjen tisztálkodni.

7.15: A Mester benyit hozzám, hogy ellenőrizze a szobám rendjét és tisztaságát. Közben gyakran előfordul, hogy felébreszt, bár távol álljon tőle eme sötét szándék. Helyére rakja, ami nincs a helyén, kiviszi a felhalmozott hulladékot, a szétszórt ruháimat pedig gombócba gyűrve az ágyam melletti zsámolyra dobja.

7.20: A Mester felveszi a munkaruháját, felnyalábolja az előre elkészített limonádét és csokis kekszet, majd nagymamám/nagypapám közreműködésével elhagyja a házat, hogy munkába mehessen.

7.30-13.00: A Mester szorgalmasan és alázatosan dolgozik, példát mutatva ezzel a munkatársainak és minden földi léleknek.

13.00-13.30: A Mester a nap végére igencsak unja már a melót és ingerlékeny az éhség miatt, ezért nagymamámnak mindig azon nyomban meg kell melegíteni a levest, amint Gyurka guru beteszi a lábát a házba. Átöltözik, kezet mos, majd csendesen megebédel. Mindeközben serényen végzi a koncentrációs gyakorlatot, azaz megnézi a Dragon Ball-ban lévő kedvenc betétdalát és az azt követő epizódot.

13.30: A Mester végzett az ebéddel. Ekkor megnéz egy részt a Dragon Ball-ból, majd egyet a Balu kapitány kalandjaiból.

14.15: A Mester időt szakít Nintendo-beli képességeinek tökéletesítésére a szobájában. Ehhez teljes figyelemre van szüksége, ezért az ajtót mindig bezárja.

15.15: A Mester megnéz egy Disney filmet, ami általában vagy a Goofy mozifilm, vagy egy aktuális slágermesét (a Goofy örökzöldnek számít).

17.00: A Mester ismét meglátogatja a mellékhelyiséget, amit szintén mosakodás követ.

17.08: A Mester időt szakít, hogy fenntartsa ápolt és higiénikus megjelenését, ezért, minden nap ugyanabban az időpontban megborotválkozik, szigorúan villanyborotvával. Ezután kikéri Édesapám véleményét, hogy mennyire sikerült tökéletesre a művelet.

17.20: A Mester elkölti a szerény vacsoráját, amiben szintén mindig kikéri Apum tanácsát.

17.40: A Mester átnézi a napi sajtót (Blikk) és felolvassa nekünk a legújabb Garfield epizódot.

18.00: Dragon Ball és Balu kapitány kalandjai a megszokott forgatókönyv szerint.

18.30: A Mester nagymamámmal megnézi a híradót, hiszen mindig fontosnak tartotta, hogy naprakészek legyünk a világ eseményeit illetően. Eközben élénk és igen tartalmas szellemi párbeszéd folyik köztük, melyben megbeszélik az elhangzottakat.

19.00: Kreatív szabadfoglalkozás, azaz TV nézés spontán módon, benyitogatás a szobámba, rutinkérdések elkövetése az éberség fenntartása érdekében, Nintendo, WC-zés, Mása piszkálása, cirkálás a házban és az útközben felmerülő érdekes témák kivesézése.

20.21: fogmosás.

20.23: eljött a fürdés ideje. A Mester figyelmeztet engem, hogy meg kell nyitni a fürdővizet a zuhanyzóban, és rám parancsol, hogy elsőként menjek tisztálkodni.

20.30: A Mester nem hagyja, hogy pocsékoljuk a drága melegvizet. Engem finoman kitessékel a zuhany alól, hogy aztán áztathassa hab testét. Rendkívül fontos és nem kerülheti el a figyelmünket, hogy a WC előtti kilépőt, valamint a WC papír gurigát a fürdés idejére el kell távolítani, nehogy vizes legyen és a fürdés végeztével alaposan fel kell törölni, nehogy bármi is vizes maradjon. Miután ezt elvégeztük a kilépőt és a gurigát visszatehetjük a megszokott helyére.

20.45: Anyum bekeni krémmel a Mester dolgos kezeit, hogy szépek és ápoltak legyenek. Megbeszélnek még egy-két hétköznapi dolgot, majd Anyum jóéjt puszival elköszön. Ezután jöhet a TV nézés, ami mindig a Film+-t jelenti, kivéve, ha van más érdekesebb műsor.

21.08: A Mester elköszön szüleimtől és nagyszüleimtől és mindnyájuknak jó éjszakát kíván.

21.10: A Mester benyit hozzám, hogy megkérdezze, hogy másnap ki eteti meg a halakat, majd nekem is jó éjszakát kíván.

21.15: A Mester elteszi magát másnapra.

Jelen fejezetben csupán egy teljesen átlagos napot mutattam be, nem tértem ki a kivételekre, az engedményekre, a hétvégékre, az ünnepekre és azokra az esetekre, ha lányt, vagy barátot hozok, illetve ha vendégek érkeznek. Ilyen esetekben mindig új szabályok lépnek életbe, amiket a Mester következetesen betart. És teszi mindezt az irántunk érzett végtelen szeretetéért, hogy elnyerjük a lelki békét és harmóniát. Vagy azért, mert Ő egyszerűen így érzi jól magát.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.