Főoldal » Strasbourgi perek ma, strasbourgi kérelmek napjainkban!

Strasbourgi perek ma, strasbourgi kérelmek napjainkban!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Magyar emberek közbizalma erős a magyar bírósági eljárásokban.

Hasonlóan a strasbourgi eljárás, a strasbourgi perek iránt töretlen a közbizalom a jogsértettek körében!

Élethelyzetek és bizonyítások bírósági mellőzése, hosszú évtizedig eltartó magyar peres eljárások találnak kedvező szemléletre az EJEB előtt.

 

Ezt az OBH statisztikák és a közvetlen, személyes konzultációink tapasztalatai az ügyfelekkel egyaránt támasztják alá.

 

Magyarországról folyamatosan nagy számban érkeznek be Strasbourgba az EJEB intézményéhez kérelmek, melyekből sokat formai okok miatt visszautasítanak!

 

 

 

 

Az EJEB (Strasbourg) egy nemzetközi bíróság.                  Magyarországgal szemben,annyiban lehetett bírósági perek (Magyarország) után az EJEB-hez fordulni, amennyiben az állam általi jogsértések érintették az emberi jogok és az alapvető szabadságjogok védelméről szóló Egyezményt.

 

Sem a kérelem elektronikus formája nem egyszerű, sem a jogsérelem és az emberi jogok védelmének egyezménye áttekintése, a már megszületett EJEB döntések indoklásai nem egyszerű olvasmányok.

 

 

EJEB kérelem  elindítása előtt, érdemes önkritikusan vizsgálnia minden jogkereső ügyfélnek, a magyarországi peres eljárásban a saját, vagy éppen a megbízott ügyvéd a per elhúzódásában tett szerepét.

 

Minden megindult kérelemnél az első időszakban annak eldöntése történik, hogy maga a kérelem (formai, tartalmi szempontok sokasága) befogadásra kerül-e a strasbourgi nemzetközi bíróság részéről!

 

 

Szakmai és piaci tapasztalataink alapján, az EJEB elé készülő vitákban is számos ponton lenne mód, van lehetőség egyezségre.

Különösen az EJEB ajánlása (kérelem befogadása utáni időszakban) mentén folytatott vitarendezési egyeztetések során.

 

Magyar emberek szakmai támogató szolgáltatása Strasbourgba EJEB előtti kérelmekhez minden jogsérelmet elszenvedett állampolgárnak elérhető ma:

Természetesen ez már a feleken is múlik, mikor folytatnak le szakemberekkel támogatva érdemi vitarendezést, ha az EJEB már látja a részleges jogsérelmet!

 

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.