Főoldal » Álljunk meg egy pillanatra

Álljunk meg egy pillanatra

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nem megszokott ilyen cikkeket találni ebben a blogban, de most az egyszer szükség van rá. Egy rövidke információ – vagy éppen több is – a jövőre nézve. 

Akkor jöjjön is a lényeg, miután nem ezzel kellene elhúzni az olvasókértékes idejét, ha már ide tévedtek. Szóval egy amolyan szolgálati közlemény: az utóbbi időben, aki követi az F1 Total blog Facebook oldalát, az természetesen minden friss és fontos információt megtudott az autó és motorsportokkal kapcsolatban, így a MotoGP, a WTCC, a DTM és még hasonlók versenyhétvégéiről is, melyek sajnos nem igazán voltak megtalálhatóak a blogban.

Ennek oka mindössze annyi, hogy a technikai problémák és az idő hiányának köszönhetően, így alakultak a dolgok, valamint a jövőben még sok-sok újítás tervben van, amivel remélhetőleg az eddigieknél is több olvasónak elnyerjük tetszését és szeretetét. Hogy mik is lesznek ezek pontosan, az legyen meglepetést! A tervek szerint addig is az autó-motorsport hétvégék eseményeit, egy vagy éppen több írásban, de közölve lesznek, rengeteg érdekességgel tűzdelve. Minderről és persze arról is, hogy ezek mikor várhatóak majd láthatnak egy beszámolót itt az F1 Total blogon és a Facebook-on is. :) 

Addig is mindenkinek jó szurkolást jó szórakozást!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.