Főoldal » Az álomdöntő!

Az álomdöntő!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Tagadhatatlan, hogy Magyarországon egyre nagyobb sikere van a kézilabdának, egyre többen ülnek le a Tv elé végigszurkolva a 60 percet, egyre többen olvassák az erről szóló híreket. Érthető. 4 csapatunk is TALPON MARADT még a nemzetközi kupákban, a Veszprém, a Szeged, a Győr és a Fradi. A fiúkat most picit félretolva, én a női csapatokról beszélnék.

A magyar kézilabda fénypontja biztosra veszem, hogy az lenne, ha a két magyar csapat játszaná a döntőt. Ha a Fradi is meg tudná szerezni a csoportelsőséget, ennek még nagyobb lenne a valószínűsége. Annyira jó lenne, de tényleg!

A döntő visszavágóján vagyunk, az első mérkőzés 34-34 lett, csakúgy, mint a márciusi bajnoki mérkőzés, tehát tiszta lapokkal játszanak a lányok. Már a lelátón körülnézve könnybe lábad a szemünk, hiszen az egész lelátó zöld-fehérben pompázik, hiszen mindkét csapatnak ez a színe. Mindkét szurkolótábor nagyon feszült, és előző este megittak egy liter Neo Citrant, hogy a megfelelő hangerőn tudják bíztatni a saját csapatukat. A játékosok bevonulnak, rajtuk is érezhető a feszültség, hiszen ez talán Magyarország napja, mikor mindenki ránk figyel, és végre nem valami botrány miatt. A lányok kezet fognak, Görbicz és Tomori szemei tüzet lövellnek egymásra, tudják ők jól, hogy mekkora tétje van ennek a meccsnek,és sok múlik rajtuk. Végignézve a játékosokat leírhatatlan élmény, a Győr kapujában a világ legjobb kapusa (Lunde), Görbicz irányít, Radicevic és Orbán a két szélső, Lekic és Rédei-Soós a két átlövő, és a védők gyűrűjében Löke próbál helyet csinálni a többieknek. Amorim az első meccsen szerzett piros lap miatt nem játszhat, itt ül előttem. A Fradi nem bővelkedik ekkora sztárokkal, de nemhiába jutottak el idáig, ott van a világ legjobbja, Tomori, Vérten, Szucsánszky és a többiek. Az izgalom a tetőfokára hág, félidőben 15-10-re vezet a Győr. A második félidő kezdetével, már nagyon sokan elkönyvelték a Győr győzelmét, DE NEM MA!

A Fradi őrületes játékkal, 1 perccel a vége előtt vezet 25-24-re, és a Győr támad, és gólt lő. Döntetlen a vége. Ugorjunk a 7 méteresekre. Az első 5 büntetőt mindkét csapat bedobta, jöhetnek egyesével. Az ujjaimat már nem érzem annyit tördeltem az izgalom miatt, a Fradi következik, és a labda óriási balszerencsével a kapufának repül, kimarad. Jöhet a Győr, az alapemberek, és a világklasszisok már elfogytak, a büntetőnél a nagyon fiatal Sirián Szederke, hatalmas teher van rajta, hiszen ha bedobja megnyerik a BL-t, amire évek óta várnak, és Szederke végre megédesíti a Győriek napjait, pontot tesz az i-re. Mindenki izgul, Ambros Martín annyira, hogy hirtelen teljesen megtanul magyarul. A labda elhagyta a játékos kezét, csak száll és száll, ki tudja, hol esik le…….

Ebben a pillanatban szólalt meg az ébresztőm. A francba. Március van.
Azt kívánom, hogy ez az álom váljon valóra, vagy legalább hasonló izgalmakat hozzon az idei BL kiírás, én nagyon szurkolok nektek lányok!!!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.